Jiu-Jitsu Luptătorul Costin Ghețu, student la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, pe locul doi la „Abu-Dhabi AJP Tour Târgu Mureș”, competiție internațională (GALERIE FOTO)



 
  • Costin Ghețu îmbină într-un mod fericit școala cu pregătirea sportivă permanentă în cadrul bazei sportive a Academiei Navale.
 
Studentul plutonier Costin Ghețu (anul IV la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța), un împătimit al sportului de contact Jiu-Jitsu, a obținut o nouă performanță în competiții.
 
Luptătorul a participat, alături de sportivi din întreaga lume, la competiția internațională „Abu-Dhabi AJP Tour Târgu Mureș”, la care a obținut locul II, pierzând finala la decizie.
 
„Costin Ghețu îmbină într-un mod fericit școala cu pregătirea sportivă permanentă în cadrul bazei sportive a Academiei Navale și nu ratează nicio competiție unde poartă cu mândrie echipamentul cu însemnele școlii în care se formează pentru viitoarea carieră de ofițer în Forțele Navale Române. În ce constă secretul succesului său la toate competițiile la care participă? Rigoare și dorința de a se autodepăși. Felicitări și mult succes atât la competițiile sportive viitoare, cât și la pregătirea pentru examenul de diplomă pe care îl va susține în vara anului 2023!“, se arată pe pagina de Facebook a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.
 
Înacest an, Costin Ghețu s-a numărat și printre competitorii de la turneul național „Cupa Danubius“, de la Brăila, la Ju Jitsu Brazilian, și a urcat pe podium la toate cele patru categorii la care a luat startul, ocupând un loc unu, două locuri doi și un loc trei.

Costin Ghețu practică sportul de contact de șase ani, iar în 2022 a evoluat, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi“ din Buzău, și în gala „Dynamite Fighting Show“ 15 (promotor, celebrul Cătălin Moroșanu). Constănțeanul a fost invitat să lupte în singurul meci de MMA (Mixed Martial Arts) al evenimentului internațional, în restul partidelor de kickboxing urcând în ring luptători consacrați precum Bogdan Stoica, Sebastian Cozmâncă, Florin Lambagiu sau Bogdan Năstase, dar și alți campioni ai României, care au avut adversari din Olanda, Franța, Belgia și Turcia.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, Costin Ghețu și Dynamite Fighting Show)
 
Citește și:
 
Doi studenți de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța, pe podium la Jiu Jitsu Brazilian și Karate WSF (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța Studentul Costin Ghețu, medaliat din nou la Jiu Jitsu Brazilian, la „Cupa Danubius“

01 Mar 2023 1242

Doi studenți de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța, pe podium la Jiu Jitsu Brazilian și Karate WSF (GALERIE FOTO)

11 Apr 2022 4235

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 02 iulie 2019

03 Jul 2019 2739