Joacă sâmbătă, cu Stejarul Buzău Program festiv la debutul rugbyştilor de la CS Năvodari pe stadionul „Flacăra“ (galerie foto)

Rămasă cea mai importantă echipă de seniori a judeţului Constanţa la rugby, după ce RCJ Farul Constanţa s-a retras din Superligă, divizionara secundă CS Năvodari susţine, sâmbătă, 28 martie, primul meci din noul sezon al Diviziei Naţionale.
 
Medaliată cu bronz în campionatul trecut, formaţia năvodăreană, pregătită de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, debutează pe teren propriu, de la ora 14.00, în compania echipei Stejarul Buzău. Va fi prima partidă disputată de CS Năvodari pe stadionul „Flacăra“ (cel pe care a jucat până acum echipa de fotbal Săgeata Năvodari), iar oficialii echipei gazdă au pregătit un spectacol total, cu muzică de fanfară şi cu alte surprize dedicate publicului. Spectatorii au intrare liberă la meci.

În continuare, formaţia năvodăreană, pregătită de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, va evolua în tur după programul: în etapa 2 (4 aprilie) - cu CS Olimpia-CSM Bucureşti, în deplasare; în etapa 3 (10 aprilie, de la ora 14.00) - cu RC Bârlad, acasă; în etapa 4 (18 aprilie, de la ora 10.00) - cu Poli Iaşi, în deplasare; în etapa 5 - are liber; în etapa 6 (2 mai, de la ora 10.00) - cu Ştiinţa Petroşani, acasă; în etapa 7 (9 mai, de la ora 10.00) - cu CSUAV Arad, în deplasare; în etapa 8 (17 mai, de la ora 10.00) - cu Bucovina Suceava, acasă; în etapa 9 (23 mai, de la ora 11.00) - cu RCM Galaţi, în deplasare.

Şi în acest sezon, CS Năvodari are ca obiectiv prezenţa într-o finală a DNS. Echipa i-a achiziţionat de la RCJ Farul pe Constantin Gheară, Răzvan Olescu (pilier de 21 de ani), iar de la echipa constănţeană au venit şi tinerii Eduard Barbu, Dumitru Papaiane şi Marian Niţă. Au fost discuţii şi cu fostul internaţional de la Farul Onal Agiacai, însă acesta a preferat o echipă din Superligă, CSM Bucureşti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.