Joi, FC Farul întâlnește Naționala de tineret Andrei Udeanu - „Sperăm să ne îndeplinim obiectivul de a promova în Liga 1“

  • Noul sezon al Ligii a 2-a de fotbal va începe la finele acestei luni.   
  • Portarul Andrei Udeanu spune că atmosfera în lotul FC Farul este foarte bună. 
  • În lotul Naționalei de tineret cu care va juca Farul joi au intervenit mai multe modificări.
 
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat ca sezonul 2020/2021 al Ligii a 2-a să înceapă pe 29 august. Aflată în pregătire la Constanța, FC Farul așteaptă debutul de campionat, pentru a reveni din nou pe teren la meciurile oficiale, după o lungă pauză, din cauza pandemiei de coronavirus. 
„Atmosfera la echipă e pozitivă. Am așteptat foarte mult timp să începem pregătirea. Au trecut deja câteva săptămâni de antrenamente și mai e puțin până la startul campionatului. Ne pregătim bine, suntem un grup unit în continuare. Cred că noul sezon al Ligii a 2-a va fi mult mai dificil decât precedentul. Cam toate echipele se întăresc. Sperăm să avem un parcurs mult mai bun decât în sezonul anterior și să ne îndeplinim obiectivul de a aduce echipa în Liga 1. Asta cred eu că e cel mai important“, a declarat portarul farist Andrei Udeanu.   
 

„Marinarii“ se vor confrunta și cu Tudor Băluță, fost la FC Viitorul


Joi, 6 august, „marinarii“ vor susține primul amical din perioada de pregătire, întâlnind, de la ora 20.00, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea echipa națională de tineret a României. După cum se arată pe frf.ro, selecționerul tricolorilor mici, Adrian Mutu, a efectuat câteva modificări în lotul convocat pentru stagiul de pregătire. Astfel, Constantin Dima, Andrei Rațiu și Vlad Dragomir nu vor mai fi prezenți, în locul lor fiind chemați Tudor Băluță (Brighton, fost la FC Viitorul) și Alexandru Vodă (FC Hermannstadt). La finalul antrenamentului de marți seară, primul condus de Mutu în funcția de selecționer U-21, Marian Aioani a părăsit cantonamentul, la solicitarea clubului Chindia Târgoviște. De asemenea, convocați pentru această acțiune, Alex Pașcanu și Alex Mățan, de la Voluntari, nu s-au mai prezentat la lot. La lot nu au venit nici jucătorii de la FCSB, iar alți convocați sunt accidentați. 
 

„Trebuie să ne bucurăm de prima partidă după pauză“ 


Lotul României U-21 pentru meciul cu Farul este următorul:
Portari: David Duțu (Turris-Oltul Turnu Măgurele), Mihai Popa (FC Rapid 1923);
Fundași: Denis Haruț, Andrei Chindriș (ambii FC Botoșani), Virgil Ghiță (Viitorul),  Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț, Alexandru Vodă (ambii Hermannstadt), Denis Ciobotariu (CFR Cluj);
Mijlocași: Marius Marin (Pisa, Italia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova),  Valentin Costache, Claudiu Petrila, Cătălin Itu (toți CFR Cluj), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii Viitorul),  George Cîmpanu (FC Botoșani), Tudor Băluță (Brighton);
Atacanți: Jovan Markovic (Academica Clinceni), George Ganea (FC Viitorul).

„Disputa cu Naționala de tineret de joi va fi dificilă, noi nedisputând până acum în presezon nicio confruntare de verificare. Jucătorii de la Under-21 au apucat să joace câteva meciuri. Trebuie să ne bucurăm însă de prima partidă după lunga pauză“, a mai spus Andrei Udeanu.

Sursa foto: Facebook (FC Farul)

Citește și:

FC Farul Constanța, test cu Naționala lui Adrian Mutu Mihai Eșanu - „Așteptăm cu nerăbdare acest amical. Va fi de bun augur“
 
Farul Constanța Încă doi juniori alb-albaștri, cooptați la antrenamentele echipei mari
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1736

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1045

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1515

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 901

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 633

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1100

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 558

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 774

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 711

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 844

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1043

Farul Constanța Ionuț Cojocaru - două goluri, iar „marinarii“ câștigă la Craiova și urcă în clasament

12 Apr 2024 1345

Superliga 2023/2024. Duminică, 14 aprilie 2024 Liderul FCSB vrea să scape și de CFR Cluj din bătălia pentru titlu

12 Apr 2024 769

Superliga 2023/2024 Cine va da lovitura simbolică de start la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța. Duel pentru Europa

11 Apr 2024 1628

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 685