Joi, FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FC Salzburg, în play-off-ul Europa League Gică Hagi - „Vom încerca să le facem faţă“

Campioana României, FC Viitorul, susţine joi, 17 august, primul meci din dubla cu FC Salzburg, campioana Austriei, din play-off-ul Europa League. Partida se dispută la Ovidiu
 
Confruntarea începe la ora 21.45 şi este găzduită de terenul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“. Ambele adversare au evoluat întâi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, de unde au fost eliminate. FC Viitorul s-a confruntat cu Apoel Nicosia (campioana Ciprului), care a avut câştig de cauză, după 0-1 la Ovidiu şi 4-0 după prelungiri în retur.
 
FC Salzburg a avut ca adversară în preliminariile Ligii formaţia croată Rijeka, aceasta obţinând calificarea în play-off graţie golului marcat în deplasare. În tur, în Austria, a fost 1-1 (oaspeţii deschizând scorul în minutul 30, gazdele egalând în minutul 49), iar meciul retur s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Cât costă biletele 

Biletele de intrare pentru meciul FC Viitorul - FC Salzburg au următoarele preţuri: 100 de lei - la tribuna I, 75 de lei - la tribuna a II-a şi 25 de lei - la peluze. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. De pe site-ul Eventim şi de pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home.
Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. În ziua disputării meciului, la stadion nu se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, casele de bilete ale stadionului vor fi închise.

Transport pentru suporteri 

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi, 17 august, începând cu ora 20.00, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei. Manşa secundă a confruntării dintre campioanele României şi Austriei se va disputa pe 24 august.

Fără victorie şi gol marcat de cinci meciuri 

După remiza albă înregistrată vineri, 11 august, la Timişoara, în etapa a şasea a Ligii 1, jucătorii formaţiei FC Viitorul au revenit luni după-amiază la antrenamente pentru a pune la punct detaliile manşei tur cu FC Salzburg. Campioana României are un start slab de campionat, fiind doar pe locul 11 în clasament, cu cinci puncte acumulate, după o victorie, două egaluri şi trei înfrângeri, golaveraj 3-4. Trupa lui Gică Hagi nu a câştigat şi nu a marcat în ultimele cinci etape, însă „Regele“ a repetat că FC Viitorul trebuie perceput ca un club care formează şi lansează jucători, neavând ca obiectiv titlul de campioană. De cealaltă parte, după patru etape, în care a acumulat zece puncte, FC Salzburg ocupă poziţia secundă în campionatul Austriei, având golaveraj 9-2. La meciul de joi a fost delegată o brigadă de arbitri din Anglia, cu Anthony Taylor la centru, asistat de Gary Beswick şi Adam Nunn. Al patrulea oficial va fi Robert Madley.

FC Viitorul îşi prezintă noul sponsor 

Conferinţa de presă a echipei austriece se va desfăşura miercuri, 16 august, de la ora 19.30, la complexul Academiei Hagi. Urmează, de la ora 20.00, antrenamentul oficial al FC Salzburg. De la ora 20.45, FC Viitorul îşi va prezenta noul sponsor, iar de la ora 21.00 va începe conferinţa de presă a echipei constănţene, urmată de antrenamentul oficial. „Încercăm să reprezentăm bine România. Le transmit celor de la Salzburg să nu ne trateze cu superficialitate. Asta dacă e aşa cum declară ei sau iar e o vorbă pusă de un ziarist român. Ştiu că au academie bună şi miliarde, dar vom încerca să le facem faţă“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Ţîru şi Ganea, convocaţi pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru 

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cristoph Daum, a anunţat lotul de jucători cu care va aborda partidele oficiale cu Armenia şi Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Printre cei 23 de jucători convocaţi se numără şi doi fotbalişti de la FC Viitorul: fundaşii Bogdan Ţîru şi Cristian Ganea. Din lot mai fac parte şi alţi patru fotbalişti care au evoluat în trecut pentru FC Viitorul: Răzvan Marin (Standard Liege), Alin Toşca (Betis Sevilla), Romario Benzar (FCSB) şi Alexandru Băluţă (CSU Craiova). Partida România - Armenia este programată pe 1 septembrie (de la ora 21.45), pe Arena Naţională, în timp ce meciul Muntenegru - România se va disputa pe 4 septembrie (de la ora 21.45), la Podgorica.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 214

Test pozitiv pentru fotbalistul Cosmin Matei la un control antidoping. Ce spune ANAD

18 Mar 2024 863

Farul Constanța Calificarea în play-off, decisă din nou la Botoșani. În 2021, echipa de pe litoral rata în Moldova prezența în top 6

12 Mar 2024 1090

Farul Constanța. 16 ianuarie 2024 Astăzi e ziua de naștere a lui Ionuț Larie, căpitanul „marinarilor“

16 Jan 2024 1100

Retrospectiva sport Constanța 2023, anul în care Farul a devenit campioana României! Eroi, rezultate și întreceri de top la malul mării

18 Dec 2023 1381

Farul Constanța Andrei Artean - „Îmi doresc să marchez din nou și să câștig o nouă Supercupă“

30 Jun 2023 1155

Originar din Agigea Fotbalistul Cristian Manea, de la CFR Cluj, și Irina Deaconescu au făcut cununia religioasă. „Felicitări, suflete minunate!“ (GALERIE FOTO)

29 May 2023 6799

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4127

Eric de Oliveira, cooptat în staff-ul tehnic al Farului Constanța (VIDEO)

28 Feb 2023 1705

Farul Constanța „Clubul nostru nu a fost niciodată implicat și nu va fi niciodată de acord cu astfel de practici necurate“

21 Feb 2023 2772

Fundașul Kevin Boli, achiziționat de Farul Constanța (VIDEO)

09 Jan 2023 1914

Sondaj de opinie Urcă Farul Constanța în clasament în sezonul 2022/2023 al Superligii, față de ediția trecută? Ce cred respondenții

04 Jul 2022 2009

Constanța. La 32 de ani, atacantul Vlad Rusu a agățat ghetele în cui „Îi mulțumesc fotbalului pentru tot ce mi-a oferit“ (GALERIE FOTO)

04 Jul 2022 3764

Sondaj de opinie Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?

27 Jun 2022 2438

Farul Constanța, abonamente pentru sezonul 2022/2023. Cine va avea prioritate la achiziție și cine va beneficia de reducere

06 Jun 2022 2967