Ju-Jitsu Sportivii de la ACS Marina Constanța, pe podium la Campionatul Mondial. Daria Kraus, medalie de aur

 
 
Sportivii secției de Ju-Jitsu de la ACS Marina Constanța au participat, cu rezultate deosebite, la Campionatul Mondial de Ju-Jitsu pentru categoriile de vârstă Under-16, Under-18, Under-21, seniori și veteran, întrecere desfășurată în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi.

Anul acesta, Campionatul Mondial a fost extrem de puternic, reunind la start peste 1.630 de sportive, din 65 țări. Lotul României a cuprins 75 de sportivi, dintre care șase au fost reprezentanții clubului nostrum, pregătiți și însoțiți de antrenorul Dan Ungureanu, se arată într-un comunicat al clubului de pe litoral.


Sportivii Marina Constanța au contribuit la totalul de medalii al României cu o medalie de aur, prin Daria Kraus (categoria U16 , -52 kg), și două de bronz, prin David Rizu (categoria U16, - 55 kg) și Cristian Stan (categoria U16 -46 de kg). De asemenea, luptătorii clubului din Constanța au mai ocupat două locuri V, prin Teodor Carabineru (cat. U16, -50 de kg) și David Dorneanu (cat U16, -55 kg) și un loc IX, prin Ștefan Avram (cat. U18, -66 kg), la finalul competiției România ocupând un meritoriu loc 4 în clasamentul pe națiuni.

Apreciem în mod deosebit rezultatele excelente ale sportivilor noștri, deoarece demonstrează o determinare, inteligență, capacitate de mobilizare psihică și fizică de excepție. Acest Campionat Mondial a fost de departe cel mai puternic atât ca număr de participanți cât și ca valoare tehnică și fizică demonstrate de competitori. Clubul Sportiv Marina Constanța (CS Marina Constanța) este o asociație care susține dezvoltarea copiilor prin intermediul sportului, respectiv prin practicarea artelor marțiale. Totodată, suntem activi în viața comunității constănțene și contribuim la pregătirea și promovarea sportivilor de performanță.

Pentru sportivii grupei de performanță urmează o binemeritată pauză în care focusul va fi pe școală și menținerea formei sportive iar pentru ceilalalți sportivi ai secției de Ju Jitsu urmează Cupa CSM Sf Gheorghe la Ju Jitsu și Judo unde vom participa cu aproximativ 40 de sportivi.

Hai, Marina Constanța!, se mai arată în comunicatul semnat de Dan - Marian Ungureanu, președintele clubului.  

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sportivii de la ACS Marina Constanța au urcat pe podium și la Naționalele de Taekwondo WT (GALERIE FOTO)

13 Jun 2023 2506

Constanța Centru Național la proba de Speedkick, sub coordonarea ACS Marina. O nouă secție, înființată la clubul de pe litoral (GALERIE FOTO)

11 Jan 2022 2995

Festivitatea de final de an la ACS Marina Constanţa. Premii pentru performeri (GALERIE FOTO)

19 Dec 2021 4273

Tort special pentru Marius Tataoană ACS Marina Constanța, evoluții deosebite la Cupa României de Pangration Athlima (galerie foto)

16 Sep 2021 3153

Cupa României la Pangration Athlima Daria Kraus, de la ACS Marina Constanța, a cucerit aurul la cinci probe (galerie foto)

13 Sep 2021 3054

Președintele Federației Române de Taekwondo WT, prezent la Constanța, la Gala Premiilor ACS Marina (galerie foto)

14 Dec 2019 3531

Un sportiv de la ACS Marina Constanţa, Eduard Ştefan Marin, a devenit campion balcanic la Taekwondo WT (galerie foto)

18 Sep 2018 3218

Sportivii de la ACS Marina Constanţa, de 15 ori pe podium la Cupa Lifestyle (galerie foto)

23 Feb 2017 3771

CSC Mihail Kogălniceanu, de două ori pe podium la echipe Cluburile din judeţul Constanţa, medalii la Cupa Hârşova la Taekwondo (galerie foto)

31 Aug 2016 7727

Cristiana Ghiorghiţă, Gerard Munteanu şi Jamiu Adeshina Ajibade CS Marina Constanţa, pe podium la Taekwondo WTF

20 Apr 2016 3545

Cristiana Ghiorghiţă, de la CS Marina Constanţa, pe primul loc la Campionatul Național Universitar de Taekwondo WTF

19 Apr 2016 2257