Kevin Luckassen, al patrulea în topul tunarilor Ligii 1 Golgeterul FC Viitorul a ajuns la nouă reuşite în tricoul negru-albastru

  • FC Viitorul a încheiat la egalitate, 3-3, meciul de la Ovidiu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a 19-a a Ligii 1.
  • Kevin Luckassen a înscris de două ori pentru echipa gazdă.
  • Până acum în acest campionat, atacantul olandez şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în şapte meciuri.
 

Venit la FC Viitorul în vara anului trecut, atacantul olandez Kevin Luckassen se dovedeşte o achiziţie inspirată a clubului de pe litoral. Puternicul vârf îşi dovedeşte veleităţile de golgeter, iar, după cele două reuşite din partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, a ajuns la cota nouă în acest campionat.

În etapa a 19-a a Ligii 1, FC Viitorul a remizat pe teren propriu, scor 3-3, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care a înscris golul ce i-a adus un punct în minutul 90+1. Această partidă, în care a punctat pentru 1-0 şi 2-1, a fost prima a lui Luckassen la FC Viitorul în care înscrie de două ori. În celelalte confruntări de până acum din acest sezon în care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor a reuşit câte un gol: FC Viitorul - FC Botoşani 1-2 (golul de 1-2), FC Viitorul - FC Hermannstadt 2-1 (golul de 1-1), FC Viitorul - Dinamo 2-1 (golul de 2-0), FC Voluntari - FC Viitorul 0-2 (golul de 0-1), FC Viitorul - CFR Cluj 1-1 (golul de 1-0), FC Viitorul - Astra Giurgiu 4-1 (golul de 2-0) şi FC Viitorul - U Craiova 1-4 (golul de 1-1).

Cu cele nouă reuşite, Kevin Luckassen ocupă locul patru în acest moment în topul golgeterilor Ligii 1, pe podium situându-se Denis Man (FCSB) - 14 goluri, Florin Tănase (FCSB) - 13 şi Hamidou Keyta (FC Botoşani) - 11.
 

„Păcat că, meci de meci, pierdem puncte“

Mircea Rednic, antrenorul FC Viitorul, a criticat uşurinţa cu care jucătorii săi au primit golul trei din partida cu Sepsi, victoria scurgându-li-se astfel printre degete.

„E inadmisibil să iei gol în minutul 92, în urma unui corner. Ai superioritate în şase metri, plus portarul, iar adversarul înscrie nestingherit. E vorba de concentrare, de echipă. Mai sunt două - trei minute. Aşa am păţit şi la Craiova, era minutul 44 şi am luat gol în urma unei lovituri de colţ, pierzi marcajul. La fel şi acum. Se pierd puncte. Poate două la Craiova, acum cu Sepsi iar două. Mai ales că am întâlnit o echipă cu destule probleme de lot. Ar fi fost o victorie meritată a noastră. S-a jucat, am avut mai multe ocazii ca ei, dar asta e. Păcat că, meci de meci, pierdem puncte. O victorie era foarte importantă pentru noi. Nu avem de face, mergem mai departe, însă trebuie să o spunem, să regretăm, că am pierdut două puncte din cauza noastră, nu că a fost adversarul mai bun ca noi“, a menţionat Mircea Rednic.
 

„A dat gol şi doi jucători de-ai ei aveau crampe, vezi Doamne!“

Tehnicianul a subliniat că fotbaliştii FC Viitorul au comis erori şi n-au ştiut să menţină rezultatul de 3-2 încă puţine minute.

„Au fost greşeli individuale. Contra Chindiei, la fel, avem 1-0 şi rămânem în zece oameni, la Mediaş, la fel. Trebuie evitate erorile şi trebuie mai multă concentrare şi responsabilitate, mai ales la fazele fixe. Erau jucători cu talie, care se bazau pe centrări. E vorba şi de experienţă. Sunt momente. Te poziţionezi, mai tragi de timp. Sepsi a dat gol şi doi jucători de-ai ei aveau crampe, vezi Doamne! Asemenea partide, cu echipe bune, le mai câştigi şi cu inteligenţă. Mai erau trei minute şi n-am reuşit să-i blocăm“, a arătat Rednic.
 

„Sunt fericit”

Robert Ilyeş, care a condus Sepsi de pe banca tehnică în absenţa antrenorului principal Leo Grozavu, infectat cu COVID-19, a subliniat că punctul obţinut la Ovidiu este unul al grupului.

„Sunt fericit. Acest punct se datorează efectiv caracterului jucătorilor şi grupului unit, care, în momentele grele, şi-a arătat adevărata valoare. Am dat în deplasare trei goluri şi am scos un punct nesperat. Suntem mulţumiţi, mai ales că nu am putut folosi 15 jucători. Nu mi-a fost greu să fac echipa, întrucât nu au fost alte soluţii. Cei care au intrat au demonstrat că sunt jucători de grup. Punctul este meritat, că am făcut şi un joc bun. Au fost câteva nesincronizări în apărare, dar, decă avem în vedere problemele de efectiv, este un punct mare pentru noi“, a spus Robert Ilyeş.
 

Andrei Artean, inclus în echipa etapei precedente

În etapa precedentă, FC Viitorul a remizat la Craiova, 1-1, iar autorul golului oaspeţilor, mijlocaşul Andrei Artean (27 de ani), a fost inclus în echipa rundei a 18-a. „A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din 2021. Este un fotbalist care consumă multă energie pe durata unei partide“, şi-a motivat Liga Profesinistă de Fotbal alegerea. Echipa-tip a etapei a fost: Greab (FC Argeş) - Haruţ (FC Botoşani), Papp (U Craiova), Deslandes (FC Argeş) - Deac (CFR Cluj), Eder Gonzalez (Sepsi), Artean (FC Viitorul), Păun (CFR Cluj) - D. Man (FCSB), D. Popa (Chindia), H. Keyta (FC Botoşani). Antrenor, Mihăiţă Ianovschi (FC Argeş).

În secţiunea Galerie Foto a acestui articol, găsiţi mai multe imagini de la meciul FC Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, preluate de pe site-ul oficial al clubului constănţean.


Citeşte şi:

FC Viitorul, egalată în prelungiri de Sepsi Sfântu Gheorghe. S-a terminat 3-3!

Kevin Luckassen, noul jucător al echipei constănțene
„M-am decis repede să vin la Viitorul“

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 693

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 760

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Băneasa, victorie după un meci nebun!

14 Apr 2024 1041

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. AS Viișoara - Constructorul Topraisar, meci cu zece goluri

08 Apr 2024 1177

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1781

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, a doua victorie în play-out

07 Apr 2024 747

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Speranța Castelu, victorie cu 13-0

03 Apr 2024 1781

Farul Constanța Contra FCSB, Alexandru Buzbuchi a bifat meciul 100 în prima ligă. Hagi - „Meritam victoria“ (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 794

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă și Gloria Băneasa, pas cu dreptul în turneul play-out

31 Mar 2024 829

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2253

LIVE Text CSM Constanța, show de baschet cu echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu, MK All Stars (FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 775

Un nou meci eveniment CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu

27 Mar 2024 602

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1320

Liga a 3-a Gloria Băneasa și Axiopolis Cernavodă, înfrângeri în ultima etapă din sezonul regular. Urmează turneul play-out

24 Mar 2024 1548

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1704