KO în repriza întâi în main-event Cinci meciuri „explozive“ la gala Urban Legend de la Mamaia (galerie foto)

Prima gală Urban Legend, care s-a desfăşurat la Mamaia, a fost un succes, apreciază promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship. Evenimentul de la Scoica Land a cuprins 18 partide, 16 pe reguli K-1 şi două meciuri de MMA.
„Gala a fost o reuşită şi avem numai feed-back-uri pozitive. Sunt ferm convins însă că au existat şi lipsuri, de aceea, de mâine (n.r. astăzi) voi lua în linişte tot evenimentul, cap-coadă, şi mă voi uita la fiecare secundă, împreună cu staff-ul meu (Ionel Chiujdia, Nicu şi Iani Lascu, George Drăgan şi Elvis Hoartă), pentru a elimina pe viitor punctele slabe. La gală au asistat în jur de 700 de spectatori, vânzându-se 90 la sută dintre bilete. Ţinând cont că a fost primul eveniment Urban Legend, am avut un succes pe care nu-l estimam. Le mulţumesc tuturor antrenorilor şi partenerilor care s-au implicat şi au susţinut această gală de debut. În urma evenimentului, au mai venit alături de noi doi parteneri foarte importanţi, astfel că vom ridica nivelul evenimentelor următoare. În cel mai scurt timp, Constanţa va reveni acolo unde îi e locul“, a precizat Mihai Isop.

Partide de referinţă

Promotorul este de părere că cinci dintre partidele galei au fost „explozive”: la categ. +95 kg - Albert Potoceanu (CS Năvodari Kempo K-1; antrenor, Marcel Jipeanu) - Armand Nicolae - victorie Potoceanu la puncte; la categ. -65 kg - Ștefan Ilașcu (Tai-Chi-Do-Ryu Constanța; antrenor, Marcel Ilașcu) - Leonard Mihai Ion (Jodan Kickboxing Constanța; antrenor, Dan Muscalu) - victorie Ilașcu la puncte; la categ. 70 kg - Denis Derviș (Tai-Chi-Do-Ryu Constanța; antrenor, Marcel Ilașcu) - Marian Simion (Atomic Fighter Cernavodă; antrenor, George Cadiu) - victorie Derviș prin KO în repriza a 3-a; la categ. -67 kg - Adrian Sandu - Liviu Iancu (Kickbox Ursoi Constanța; antrenat de colectivul asociaţiei sportive) - victorie Iancu prin abandon în repriza a 2-a; la categ. +95 kg - Ionuț Iancu - Octavian Scoruș (Urban Legend Fighting Academy Constanța, antrenor Serhan Iaia) - victorie Iancu la puncte. Liviu Iancu şi cei de la Kickbox Ursoi i-au dedicat şi acest succes celui ce a fost Marius Iulian Ursoi.

Florin Lupu i-a dat planul peste cap lui Andi Călin

În main-event-ul galei, Florin Lupu l-a învins la categoria 65 kg pe Andi Călin (Oyama Karate Constanța, antrenor, Marius Burlacu), prin KO în repriza 1, deşi constănţeanul se arătase optimist la conferinţa de presă, când a declarat: „Mă bucur foarte mult că lupt cu un sportiv de aşa valoare. Eu zic însă că nu va rezista cele trei reprize împotriva mea. Voi demonstra foarte mult în acest meci“. „După ştiinţa mea, Andi Călin l-a studiat bine pe Florin Lupu, dar acesta a schimbat puţin tempo-ul şi modalităţile de abordare a luptei, fapt care i-a dat lui Andi tot planul peste cap. Nu a reuşit să-l readapteze în timp util, ceea ce a dus la acest deznodământ. Florin Lupu a fost felicitat din Japonia, SUA, Australia, de peste tot din lume, gala s-a văzut şi pe Fight TV“, a precizat Mihai Isop.

Propuneri de contracte

„Cum am spus, voi mai viziona gala o dată, însă, la prima vedere, dintre toţi câştigătorii partidelor cel mai mult m-a impresionat Liviu Iancu. În secunda asta (n.r. ieri), staff-ul nostru pregăteşte propunere de contracte pentru Albert Potoceanu, Ştefan Ilaşcu, Denis Derviş, Liviu Iancu şi Ionuţ Iancu. Nu ştiu de ce a abandonat Cezar Andrieş, de la CS Năvodari Kempo K-1 (antrenor, Marcel Jipeanu), şi el, şi adversarul său, Marian Şerban, au fost foarte determinaţi şi, clar, cine şi-a dorit victoria mai mult acela a câştigat“, am mai spus promotorul.

De la dominare la abandon

În ce-l priveşte pe fiul lui Mihai Isop, Robert („Riko“), de la Team Marian Rusu, învins la categoria 82 kg de Sergiu Diaconu (dublu campion mondial de Karate Ashihara, în 2014 şi 2016), prin abandon în repriza a doua, după ce, până atunci, Robert condusese lupta, fondatorul Urban Legends Fighting Championship a spus: „În viaţa unui sportiv există şi momente de triumf, cu care au fost obişnuiţi toţi până atunci, dar şi momente de declin, pe care le trăieşte acum Riko. Adversarul l-a studiat foarte bine şi a ştiut cum să-i taie multe dintre acţiuni. Asta l-a destabilizat şi a dus la acel genunchi care a încheiat partida“. Suporter al SSC Farul, Robert Isop a urcat în ring purtând un fular al echipei constănţene de fotbal.

La următoarea gală, ringul va fi înlocuit de cuşcă

La gala Urban Legend a fost prezent şi cunoscutul luptător MMA Marian Rusu. „A venit din Londra special pentru mine şi pentru promoţia Urban Legend, să fie alături de noi. Avem un parteneriat semnat cu Rusu Sport Management. Pe viitor vom colabora şi vom încerca să aducem la galele Urban Legend sportivi cotaţi cât mai bine. Următoarea gală va fi pe 24 august, în aceeaşi locaţie. Vom avea câteva surprize. Vom schimba ringul şi vom introduce cuşcă, inclusiv la partidele pe reguli K-1“, a încheiat Mihai Isop.
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

Rezultatele galei Urban Legend de la Mamaia

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. 30 martie 2024 Piramidă de patru luptători la gala Urban Legend. Premiu special pentru învingător!

18 Mar 2024 783

Viitorul Fântânele Radu Medeleanu, meci de top în Olanda, cu Clyde Brunswijk. Și Florin Memet a fost la înălțime (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2189

„Constanța unită“ Promoția Urban Legend, o nouă gală de top. Urmează confruntarea cu Benny Fight Academy!

19 May 2023 2456

Mamaia Cosmin Bucoveanu - Silviu Streinu, main event la gala Urban Legend vs Stoica Brothers. Partide incendiare!

05 May 2023 2571

Mamaia. Gala caritabilă Urban Legend „Fără sprijinul dumneavoastră, nu am fi reușit să îi schimbăm viața Andreei!“

29 Dec 2022 2571

Mamaia Gala caritabilă Urban Legend - „Luptăm pentru Andreea“ își derulează o nouă ediție

27 Dec 2022 1591

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2099

Mamaia Gala Urban Legend Next Star, gata de start. În ring va fi din nou spectacol!

11 Nov 2022 2652

În culmea fericirii! Luptătorul Silviu Streinu este tătic. „Să-ți aducă numai bucurii și să-ți calce pe urme!“

25 Jun 2022 5113

Urban Boxing. Silviu Streinu s-a impus în main-event. „The Street Fighter“, dedicație specială (GALERIE FOTO)

13 Jun 2022 6831

Ediția inaugurală a „Urban Boxing“. Partide explozive și o inovație. „Va fi un show de ținută“

10 Jun 2022 2649

ISJ Constanța Prevenirea violenței, bullyingului și a consumului de substanțe nocive în școli (GALERIE FOTO)

12 Apr 2022 1654

Colaborare între ISJ Constanța și Urban Legend. Ce temă va avea proiectul

07 Apr 2022 1577

Ediția a zecea a galei Urban Legend s-a desfășurat în Bulgaria. Zece meciuri spectaculoase!

02 Sep 2020 3767

Constanța. Luptătorul Mădălin Crăciunică a devenit tătic „Îngerașul! Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“

27 Apr 2020 4695