La 68 de ani, celebrul culturist Vasile Şerban a cucerit al 14-lea titlu de campion naţional! (galerie foto)

Celebrul culturist veteran din Năvodari Vasile Şerban şi-a confirmat valoarea şi la ediţia 2018 a Campionatului Naţional, care s-a desfăşurat la Sibiu. În vârstă de 68 de ani, sportivul a concurat, într-o companie selectă, la categoria masters +55 ani şi a cucerit iar medalia de aur, acesta fiind al 14-lea său titlu de campion al României!
 
Vasile Şerban se antrenează la Constanţa, fiind legitimat la Clubul Sportiv Power Gym Constanţa, iar la Sibiu a fost urmat pe podium de alţi doi monştri sacri ai culturismului românesc, Mircea Sibiceanu - medalie de argint şi Eugen Kantor - medalie de bronz. Fenomen al sportului, veteranul constănţean mai are în palmares, în afară de cele 14 titluri de campion naţional, medalia de aur la Campionatul Balcanic, medalia de bronz la Campionatul European, iar la Campionatul Mondial s-a clasat pe locul patru.
 
Noua performanţă a lui Vasile Şerban a atras aprecierile prietenilor, care l-au felicitat în număr mare. „Sunteţi un exemplu pentru mulţi!”, „Felicitări prieteneşti patriarhului culturismului românesc!”, „Nici nu mă aşteptam la alt rezultat din partea dumneavoastră!”, „Felicitări, maestre!”, „Cât mai multe succese!”, „Felicitări! Bravo! Respect! Rar vezi aşa model. Un exemplu! Super(man)“, „Fără cuvinte şi un maxim de respect! Sunt mereu emoţionat în preajma dumneavoastră!”, „Sănătate şi la mai multe!”, „Ţine-o tot aşa!”, „O mândrie pentru oraşul Năvodari!”, „Bravo, eşti cu adevărat campion dublu. Ca sportiv şi ca om”, „După muncă, şi răsplată. Visul din tinereţe a devenit realitate. Ne mândrim cu evoluţia ta şi îţi dorim cât poţi să participi în continuare la evenimente sportive organizate în ţară şi peste hotare. Eşti cel mai puternic din generaţia noastră!”, „Aşteptăm titlul cu numărul 15!”, „Felicitări pentru: atitudine, constanţă, perseverenţă şi mai ales pentru modestie şi simplitate! Un model demn de urmat. Te super-respect!” sau „Felicitări campionului nostru!”, sunt câteva dintre urări.   
 
De la CS Power Gym Constanţa au mai urcat pe podium, la masters, la Naţionalele de la Sibiu, Octavian Şerban (bronz la culturism +50 ani) şi Chira Lepădatu (argint la woman physique +35 ani open), clubul de pe litoral obţinând trei medalii cu trei participanţi. 
 
Sursa foto: Facebook                   
 
Citeşte şi:   
 
„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

Culturistul fără vârstă. O nouă performanţă! La 67 de ani, Vasile Şerban a ocupat locul patru la Campionatul Mondial (galerie foto)

Culturistul Vasile Şerban, alături de Marcel Pavel, la emisiunea „Guess my age - Ghiceşte vârsta!“, de la Antena 1 (galerie foto)
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dan Pandelea, de la ACS Power Gym Constanţa, membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

28 Jan 2021 2820

Culturistul campion din Năvodari Vasile Şerban, alături de legendarul Dorian Yates, de şase ori Mr. Olympia

19 Dec 2020 3230

Senzație și la show-ul ”iUmor” La 70 de ani, culturistul Vasile Șerban arată fantastic! ”Nu e omul de piatră?”

12 Oct 2020 2837

Vasile Șerban, culturistul fără vârstă, la 70 de ani! E de 16 ori campion național, dar și medaliat balcanic și european

24 Sep 2020 4259

Crina Orleanu, de la CS Farul Constanța, campioană balcanică la bikini fitness. Pe litoral au ajuns însă și alte medalii (galerie foto + document)

09 Sep 2020 3563

La aproape 70 de ani, culturistul Vasile Șerban a cucerit al 16-lea titlu de campion național (document)

03 Sep 2020 6946

Campionul și chitara sa Celebrul culturist Vasile Șerban cântă „Te uită cum ninge decembre“. „Super tare, maestre!“ (video)

17 Jun 2020 2981

Culturistul de 69 de ani Vasile Şerban, campionul absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei (galerie foto)

16 Oct 2019 4167

Culturistul din Năvodari are 69 de ani! „Super campion!“ Vasile Şerban, al 15-lea titlu de campion naţional (galerie foto + documente)

09 Oct 2019 5106

Vasile Şerban (68 de ani), din Năvodari, „i-a rupt” pe juraţii de la Românii au talent. Cu patru de DA merge mai departe (galerie foto)

02 Mar 2019 7079

Diana Pivniceru, pe locul secund Trei medalii pentru CS Farul Constanţa la Cupa Mondială de culturism şi fitness

29 Nov 2018 1957

Constanţa. Pe podium şi la 52 de ani! Chira Lepădatu, manichiurista ajunsă vicecampioană naţională la culturism (galerie foto)

11 Oct 2018 4374

O cunoscută interpretă şi textieră din România s-a stins din viaţă! (video)

01 Jun 2018 3709

Show la culturism şi fitness Diana Pivniceru şi Răzvan Şindelaru, aur la Balcaniadă. Vasile Şerban şi Cornel Pantelin, argint (galerie foto)

22 May 2018 5416

„M-am prezentat onorabil“ Culturistul veteran Vasile Şerban a ratat la mustaţă prezenţa între finaliştii Campionatului European (galerie foto)

08 May 2018 2405