„La anul, voi depăşi recordurile mondiale!“ Constanţa. Lazăr Iordache, record internaţional la bătut cuie cu capul şi cu mâna (galerie foto)

Expertul în arte marţiale Lazăr Silviu Iordache, care predă la Constanţa, din 2014, Tae Chun Do (o artă marţială bazată pe autoapărare), a stabilit un record internaţional la bătut cuie cu capul şi cu mâna! În vârstă de 26 de ani şi de loc din Feteşti, Lazăr Iordache este celebru pentru aceste abilităţi ale sale, iar la anul este decis să doboare şi recordul mondial.
 
Recordul a fost stabilit la sala lui Lazăr Iordache de la Casa de Cultură din Constanţa. „Performanţă unică în România şi la nivel internaţional. Maestrul nostru, Iordache Lazăr, la testul pentru recordul mondial. A depăşit recordul internaţional: 27 de cuie bătute cu mâna, 21 de cuie bătute cu capul. Această performanţă a fost obţinută după 18 ani de arte marţiale şi mulţi ani de antrenament în ceea ce priveşte tehnica spargerii obiectelor dure. Felicitări, maestre! Suntem mândri că eşti maestrul nostru“, se arată pe pagina de Facebook „Tae Chun Do“.

„Faci o greşeală, plăteşti!”

Recordul mondial la bătut cuie cu capul, 38 în două minute, îi aparţine unui american, iar Lazăr Iordache este optimist că, în 2019, îl va doborî. „Record internaţional: 27 de cuie bătute cu mâna goală, 21 de cuie bătute cu capul, la testul pentru record mondial. Anul ce urmează… voi depăşi recordurile mondiale. Aceste abilităţi le-am căpătat de-a lungul anilor de antrenament în arte marţiale. În ultimii patru ani, mi-am dedicat cea mai mare parte antrenamentelor dure de rezistenţă, forţă şi concentrare. Atenţie, pe elevii mei nu-i învăţ şi nu-i îndrum către această cale. Necesită o asumare a riscului şi un grad de responsabilitate foarte mare. Faci o greşeală, plăteşti!“, a precizat Lazăr Iordache, care a completat: „Testul în vederea recordului mondial a mers foarte bine. Spre deosebire de american, materialele în care bat eu cuiele sunt mai dure. La anul, am ca obiectiv 40 de cuie bătute cu capul, ca să dobor recordul mondial“.  

Lucrează la o carte şi la un film

Acesta are şi alte proiecte, lucrând la o carte şi la un film. „Vreau să anunţ că, momentan, am încetat lucrul la cartea «Tae Chun Do». Voi reîncepe lucrarea în primăvară, când voi termina de făcut cele 3.700 de imagini (poze) cu tehnicile din Tae Chun Do. Totodată, lucrez la proiectul «The Fighter of Black Belt», proiect pentru care se caută sponsori. Acest proiect este un film după viaţa mea reală, până la această vârstă, dar conţine şi elemente imaginare. Filmul va fi strict cu arte marţiale, dar vor fi şi scene cu alte acţiuni“, a punctat Lazăr Iordache.
 
Citeşte şi:
 
Performanţă unică în Europa! Lazăr Silviu Iordache, un nou test de bătut cuie cu capul „Nu faceţi aşa ceva acasă!“​

Maestrul Lazăr Silviu Iordache Singurul om din Europa care bate cuie cu capul predă Tae Chun Do la Constanța (galerie foto + video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru de „Da“ la „Românii au talent“ pentru luptătorii de la Tae Chun Do Constanța! Zinat Rahravan, micuța cu codițe, a fost adorabilă (galerie foto + video)

04 May 2020 6033

Predă Tae Chun Do la Constanţa Expertul în arte marţiale Lazăr Iordache, la show-ul „Răi, da buni“ de la Antena Stars. Teste grele! (galerie foto)

15 Jan 2020 3690

Tehnica Shaolin, prezentată la Constanţa Maestrul Lazăr Iordache. De la bătut cuie cu capul şi cu mâna, la găurit geamul cu acul! (galerie foto + video)

21 Dec 2019 4816

Probe incredibile! Expertul în arte marţiale Lazăr Iordache a bătut cuie cu capul şi la show-ul TV „Românii au talent“ (galerie foto)

20 Feb 2019 3059

Performanţă unică în Europa! Lazăr Silviu Iordache, un nou test de bătut cuie cu capul „Nu faceţi aşa ceva acasă!“

16 Jan 2018 3297

Maestrul Lazăr Silviu Iordache Singurul om din Europa care bate cuie cu capul predă Tae Chun Do la Constanța (galerie foto + video)

03 Jan 2018 4982