La Botoşani, a şasea înfrângere a FC Viitorul în 12 meciuri Gică Hagi - „Noi am dat în bară, ei au marcat. Aşa e fotbalul“

FC Botoşani a câştigat cu 1-0 (Moruţan 60) meciul de pe teren propriu cu FC Viitorul, campioana en-titre a României, din etapa a 12-a a Ligii 1.
 
Înainte de golul gazdelor, care a stabilit câştigătoarea partidei, FC Viitorul trimisese mingea în bară, în minutul 59, prin atacantul George Ţucudean, cel care luase bara la ţintă şi în meciul anterior, de la Ovidiu, cu Juventus Bucureşti. La Botoşani, formaţia de pe litoral a mai avut o bară, în minutul 80, când Dumitraş, fostul jucător al constănţenilor, a fost la un pas de autogol.
 
„A fost un joc echilibrat, fiecare echipă a vrut să-i anihileze punctele tari adversarei. Formaţia gazdă a speculat mai bine ca noi momentele-cheie. FC Botoşani are un tur foarte bun, e o echipă puternică, joacă fotbal şi marchează. E ofensivă şi agresivă. Am încercat să jucăm şi noi şi să încercăm să surprindem cu ceva. Cine marca prima avea şanse mari să câştige. Noi am dat în bară, ei au marcat. Aşa e fotbalul. Mergem înainte. Sunt dezamăgit puţin de jucătorii din atac, care, la acest meci, au dat foarte puţin. Poate a fost ziua lor proastă. Puteam reuşi mai mult în ultimii 30 de metri. Aşa cum am anticipat, vom avea un an greu. Va trebui să muncim, să găsim soluţii, să ne revenim. Avem puţine puncte, iar prin muncă, atitudine şi dăruire, încercăm să schimbăm lucrurile“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

 „În fiecare stagiune, o luăm de la zero“ 

„Regele“ spune că rezultatele din această stagiune a echipei sale nu trebuie judecate după evoluţiile din sezonul trecut, încheiate cu obţinerea titlului de campioană. „Nu trăim din ce a fost anul trecut. Am obţinut ceva fantastic, incredibil, pe meritul nostru, dar acum e alt an. Noi suntem o echipă care formează jucători, aşa că orice e posibil, în condiţiile în care în fiecare stagiune o luăm de la zero. Nu mai e echipa de anul trecut. Trebuie să încercăm să jucăm mai bine şi să facem puncte multe, ca să rămânem în prima ligă. Obiectivul nostru e să formăm o echipă bună şi să ne păstrăm locul în Liga 1. Încercăm să câştigăm fiecare meci. Când putem, bine, când nu, asta e. Ăştia suntem. Nu suntem destinaţi şi nu avem obiectivul să devenim campionii României an de an. Nu suntem cei mai bogaţi şi promovăm mulţi tineri“, a arătat Hagi.

Sâmbătă, meci la Ovidiu 

După 12 etape scurse din acest sezon, FC Viitorul se află pe locul zece, cu 14 puncte, având patru victorii, două egaluri şi şase înfrângeri, golaveraj 10-11. În etapa viitoare, echipa de pe litoral va întâlni la Ovidiu sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 18.00, în etapa a 13-a (ultima a turului sezonului regulat) CSM Poli Iaşi, formaţia care ocupă poziţia a noua, cu 15 puncte. „Jucăm acasă, trebuie să luăm cele trei puncte. Poli Iaşi e o echipă bună, periculoasă, cu jucători tehnici. Va fi greu, cum sunt toate meciurile pentru noi. Încercăm să câştigăm“, a spus Gică Hagi.

Biletele se pot achiziţiona de astăzi 

Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona începând de astăzi, de la ora 10.00, având următoarele preţuri: 30 de lei la Tribuna I, 20 de lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Peluza I şi a II-a. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. De pe site-ul Eventim şi de pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. În ziua disputării meciului, la stadionul central se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 16.00.

Transport pentru suporteri 

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 16.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3114

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2652

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2151

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910