La Constanța se va organiza „Memorialul Gică Barbu“, în amintirea fostului fotbalist al Farului

 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța va găzdui duminică, 26 februarie, de la ora 16.00, „Memorialul Gică Barbu“, eveniment de fotbal în sală în amintirea celui care a fost Gheorghe Barbu, fost fotbalist și antrenor, care s-a stins din viață în 2021, la numai 53 de ani.

Memorialul este organizat de FC Farul Old-Boys (președinte, Stelian Carabaș), în colaborare cu promotorul Adrian Troscenco.

Ultima dată manager sportiv la echipa Someşul Dej, Gheorghe Barbu a jucat şi la Farul Constanţa (mijlocaş sau fundaş), fiind una dintre piesele de bază ale echipei de pe litoral.

În cadrul memorialului, se vor infrunta echipele de veterani Farul Constanța și FC Național, Barbu evoluând în cariera sa și la formația bucureșteană.

Născut la Moreni, Gheorghe Barbu a evoluat pentru Farul în perioada 1993-1997 și apoi în sezonul 1999-2000, reușind să înscrie 24 de goluri în 153 de partide pentru „marinari“.
 
Și-a încheiat cariera de jucător în tricoul alb-albastru în anul 2000, într-un meci cu FC Onești.

La „Memorialul Gică Barbu“, spectatorii au intrare liberă.

Așteptăm la sală cât mai mulți suporteri fariști și nu numai, pentru a-i cinsti memoria lui Gică Barbu, care a fost un fotbalist, un antrenor și un om de mare calitate, a declarat Stelian Carabaș.


Organizatorii i-au invitat la memorial și pe soția și fiul lui Gică Barbu, băiatul urmând a da lovitura simbolică de start a partidei.  

Un eveniment memorial s-a desfășurat și anul trecut, la Dej.

Sursa foto: Facebook (Stelian Carabaș)

 
Citește și:

Un fost fotbalist de la Farul Constanţa a murit la numai 53 de ani! A jucat peste 150 de meciuri la echipa de pe litoral

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Veteranii Farului i-au învins pe cei ai lui FC Național la Memorialul „Gică Barbu“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Feb 2023 3498

Veterani de la Farul Constanța și FC Național se întâlnesc la Constanța la Memorialul „Gică Barbu“

24 Feb 2023 2152