La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Amansio Paraschiv îşi apără titlul mondial în faţa italianului Rosario Presti

S-a schimbat adversarul lui Amansio Paraschiv din main-event-ul galei OSS Fighters 4, care se va desfăşura la Mamaia, în seara zilei de 22 august. „Vikingul“ nu îşi va mai apăra titlul mondial Superkombat la categoria 72,5 kg în faţa lui Mohammed El-Mir („Furtuna deşertului“).
 
Noul adversar al luptătorului ploieştean este italianul Rosario Presti, care vine la Mamaia după ce Mohammed El-Mir s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru duelul cu Amansio. „Titlul mondial Superkombat la categoria 72,5 kg deţinut de Amansio Paraschiv este revendicat de Rosario Presti din Italia! 129 de meciuri - 86 de victorii; deţinător al centurii WBC; de 6 ori campion mondial; de 5 ori campion absolut al Italiei; câştigător a 2 turnee internaţionale“, este prezentat luptătorul Italian de către organizatorii evenimentului din această lună, care va fi găzduit de Piaţeta Cazino din Mamaia.
 
Cel mai mare show sportiv al anului, gala OSS Fighters 4 este pusă în scenă de One Star Security (Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); sponsor - VMG Plast Recycling; sponsor principal - Gets Bet. OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate. „Rosario Presti este un sportiv redutabil. Amansio Paraschiv şi-a dorit un adversar de calibru şi sunt sigur că meciul va fi extrem de spectaculos“, a declarat Marius Gheorghe, preşedintele promoţiei OSS Fighters.
 
Supershow-ul de pe 22 august împleteşte sportul de contact cu lumea filmului şi a showbiz-ului: o gală cu meciuri extrem de spectaculoase, campania de selecţie „Se caută un supergreu“ şi filmul „Back2Back“ (în care se vor regăsi şi scene reale din OSS Fighters 4 şi în care vor juca şi personaje celebre ale sportului de contact din România, precum Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu sau constănţeanul Alex Filip).
 
Sursa foto: OSS Fighters
 
Citeşte şi:
 
„Cred că gala OSS Fighters 4 va intra în istorie“ Show total! Eroi care vor juca în filmul „Back2Back“, pe plaja de la Mamaia (galerie foto + video)

Constanța. Protocol de colaborare Gala OSS Fighters sprijină militarii veterani și veteranii cu dizabilități

Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)

Atenţie, se filmează! Tribuna „Hollywood“ la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Surpriză din partea organizatorilor


 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru ACS OSS Constanța în vederea organizării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ (DOCUMENT)

21 Sep 2022 1359

Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

08 Jul 2021 4643

La gala OSS Fighters, de la Mamaia, luptătorul Alex Filip va disputa ultimul său meci

16 Jun 2021 5119

„Un fight card de excepție“ Ediția a șasea a OSS Fighters, programată în luna iulie, în stațiunea Mamaia

05 Jun 2021 4109

Constanţa La gala OSS Fighters 6 se va disputa, în premieră, şi un meci pe reguli de MMA

10 Mar 2021 3964

UPDATE Super-meciul dintre Alex Filip și Daniel Stefanovski, de la gala OSS Fighters, reprogramat. Ce s-a întâmplat

03 Aug 2020 3764

Revanșa! În ultimul meci din carieră, Alex Filip luptă pentru centura Superkombat, în gala OSS Fighters de la Mamaia!

18 Jul 2020 4210

„Alături de o legendă!“ Luptătorul constănțean Radu Medeleanu se antrenează sub îndrumarea celebrului Daniel Ghiță (galerie foto)

06 Jul 2020 5200

Gala OSS Fighters 6, în august, la Mamaia. Nume mari vor urca în ring

16 Jun 2020 6472

Imagini de acum cinci ani Luptătorul Alex Filip, din Constanța, pregătire în Olanda, la celebra sală Vos Gym Amsterdam (video)

29 Apr 2020 5756

Adversar de top pentru Alex Filip în ultimul meci din cariera sa. La gala OSS Fighters, de la Mamaia! (video)

27 Apr 2020 7069

Editorial Nu contează pe cine ai în față (coronavirusul), important e cine îți e alături!

04 Apr 2020 6865

Constanța. Lupta împotriva COVID-19 Luptătorul Alex Filip - „Rămâneți pozitivi și respectați întocmai sfaturile autorităților!“

25 Mar 2020 2152

Constanţa Alex Filip îşi încheie cariera de luptător. Meciul de retragere va fi la gala OSS Fighters

04 Mar 2020 8690

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12428