La Mulţi Ani şi pentru alţi sportivi! În prima zi de Paşte, jucătoarea de tenis de masă Alina Zaharia îşi serbează majoratul (galerie foto)



Mai mulţi sportivi constănţeni îşi serbează în prima zi de Paşte ziua de naştere, ceea ce face ca 12 aprilie 2015 să fie o dată mai mult decât specială pentru ei. Jucătoarea de tenis de masă Alina Georgiana Zaharia împlineşte chiar 18 ani, astfel că îşi sărbătoreşte majoratul. Aseară, a mers la Înviere, iar în această dimineaţă a plecat în Franţa, la Openul acestei ţări, de la Metz.

Astăzi este şi ziua de naştere a valoroasei atlete Cristina Bujin, care împlineşte 27 de ani. „Nu s-a mai întâmplat până acum ca în prima zi de Paşti să fie şi ziua mea”, a declarat triplusaltista, care este născută însă în a...treia zi de Paşte. Cristina se află la Constanţa, petrecând sărbătorile pascale alături de familie.
O premieră bifează şi fostul fotbalist al Farului Cosmin Paşcovici, care n-a mai prins până acum prima zi de Paşte şi aniversarea sa în aceeaşi zi. Cosmin împlineşte astăzi 37 de ani, iar săptămâna viitoare, pe 18 aprilie, va avea botezul fetiţei, care va fi creştinată de Mihai Orzan, oficial al Direcţiei pentru Sport şi Tineret Constanţa, şi de Eveline Lisenco, antrenoare de atletism la CS Farul Constanţa. Micuţa va primi prenumele Emma Ioana.
Astăzi, este şi ziua de naştere a campionului Cătălin Căşaru, luptător de MMA la clubul Pontica din Constanţa, care împlineşte 25 de ani, dar şi a căpitanului FC Farul, Florin Pătraşcu, ajuns la 29 de ani. Cum fotbalistul este un mare sufletist, situaţia echipei constănţene, ajunsă ultima în clasamentul play-out-ului, nu are cum să nu-i ia puţin din bucuria acestei zile speciale. În plus, Florin a avut zilele acestea şi un deces în familie. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.