La Tulcea, Crosul Mărțișorului, iar apoi alergare în jurul lacului Ciuperca. La a doua cursă, participanții au fost legați la ochi (galerie foto)

La Tulcea s-a desfășurat Crosul Mărșițorului, o acțiune sportivă organizată de Direcția pentru Sport și Tineret a județului Tulcea, la care au participat iubitori ai mișcării de toate vârstele.  

Printre participanși s-a numărat și militarul gălățean Laurențiu Cobzaru (subofiţer MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Poliţia Militară), care a urcat pe podium la categoria masters.

Felicitări organizatorului și doamnei Elena Fidatov pentru implicare. Îi mulțumesc din suflet pentru invitație. Am obținut locul 3 la categoria 35+ Master, alaturi de Sorin Andrici (Jandarmeria Tulcea) și Boris Vancic (Garda de Coastă). Am alergat alaturi de oameni minunați, îi felicit pe toți. Felicitări din toată inima tuturor copiilor, tuturor participanților. Am alergat pentru cauza umanitară pe care o sustin, Mărțișor pentru mama. În acest sens, la Brăila va fi un cros Umanitar în Parcul Monument, pe data de 15 martie, de la ora 10.30, și invităm oamenii să fie alături de noi, să fie și dânșii eroi pentru o cauză nobilă, pentru o mămică bolnavă, profesoara de limba engleză, mamă a două fetițe, a declarat caporalul Laurențiu Cobzaru, care organizează acest cros umanitar, alături de un alt militar, Costel Mazâlu (subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila).


Tot la Tulcea, imediat după Crosul Mărșițorului, câteva persoane au alergat în jurul lacului Ciuperca, o tură de doi kilometri, legați la ochi, pentru Asociația Nevăzătorilor din Tulcea.

Felicitări tuturor pentru participare! Felicitări organizatorilor pentru promovarea evenimentului!, a mai spus Laurențiu Cobzaru.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.