La vară, hotelul din cadrul bazei Academiei Hagi va fi finalizat. Complexul sportiv va avea 16 terenuri de joc


 
  • Gică Hagi crede că, pentru toți dobrogenii, 2021 a fost un an foarte bun pe plan fotbalistic, cu realizări importante.
  • Un prim vis al tuturor s-a produs în vară, prin unirea dintre FC Farul și FC Viitorul, care a creat un brand și mai puternic.
  • Prin programul „Leaders - Farul suntem toți“ se urmărește aducerea laolaltă a tuturor oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanța.
 
Gică Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța și acționar principal al FCV Farul, a trimis un mesaj de final de an 2021.
 
„Regele“ vorbește de visul tuturor fariștilor care s-a împlinit în această vară, despre grupele de copii, care se află toate pe primul loc la intrarea în vacanță, despre programul „Leaders - Farul suntem toți“ și despre proiectele din 2022 și din anii următori.

„Mai buni și mai puternici!

La final de 2021 doresc să transmit tuturor constănțenilor, tuturor dobrogenilor, multă sănătate, împliniri, să fie mai buni, mai darnici în noul an și să petreacă în liniște și cu bucurie sfintele sărbători alături de familie, de toți cei dragi!

Cred că pentru noi, toți dobrogenii, a fost un an foarte bun pe plan fotbalistic, cu realizări importante. În primul rând cel sportiv, unde un prim vis al tuturor s-a produs în vară prin acea unire care a creat un brand și mai puternic. Și dacă prezentul ne asigură certitudinea că suntem pe cel mai bun drum, viitorul ne oferă mari speranțe după ce toate grupele de copii și juniori ale Farului, de la categoria U11 și până la U19, s-au clasat pe primul loc la finalul anului!

Am devenit mai buni, mai puternici și pentru că am creat, prin programul «Leaders - Farul suntem toți», un proiect prin care să aducem laolaltă toți oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanța. Farul trebuie să fie al tuturor partenerilor, acționari, suporteri, conducători, antrenori, jucători, pentru a ne putea lupta de la egal la egal cu cei mai buni, cu obiectivul final de a învinge!

În 2022 ne propunem noi proiecte prin care să ne dezvoltăm și mai mult. Vom finaliza în această vară hotelul din cadrul Bazei Sportive, vom continua lucrările de extindere și construire a celorlalte terenuri de joc pentru a ajunge la un număr de 16 în total, unde cei aproximativ 800 de copii pe care îi avem să beneficieze de aceleași condiții foarte bune de dezvoltare.

Nu în ultimul rând, avem speranțe mari pentru un nou stadion, unul care să fie în concordanță cu cerințele și obiectivele pe care ni le propunem. Toate acestea fac parte din strategia noastră de a construi succesul, cu proiecte care să continue mentalitatea noastră de a fi cei mai buni.

Pentru 2022 îmi doresc să fim cu toții mai buni, mai puternici, mai uniți! Hai Farul!


Vă îmbrățișez cu drag, Gheorghe Hagi!, este mesajul „Regelui“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Academia Hagi

 
Citește și:
 
Ce transferuri vizează Gică Hagi la Farul Constanța. „Vom completa echipa“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1781

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3250

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 899

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1430

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1752

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2131

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2384

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6192

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2287

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2971

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2694

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11223

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2198

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1803

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2168