La vară, hotelul din cadrul bazei Academiei Hagi va fi finalizat. Complexul sportiv va avea 16 terenuri de joc


 
  • Gică Hagi crede că, pentru toți dobrogenii, 2021 a fost un an foarte bun pe plan fotbalistic, cu realizări importante.
  • Un prim vis al tuturor s-a produs în vară, prin unirea dintre FC Farul și FC Viitorul, care a creat un brand și mai puternic.
  • Prin programul „Leaders - Farul suntem toți“ se urmărește aducerea laolaltă a tuturor oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanța.
 
Gică Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța și acționar principal al FCV Farul, a trimis un mesaj de final de an 2021.
 
„Regele“ vorbește de visul tuturor fariștilor care s-a împlinit în această vară, despre grupele de copii, care se află toate pe primul loc la intrarea în vacanță, despre programul „Leaders - Farul suntem toți“ și despre proiectele din 2022 și din anii următori.

„Mai buni și mai puternici!

La final de 2021 doresc să transmit tuturor constănțenilor, tuturor dobrogenilor, multă sănătate, împliniri, să fie mai buni, mai darnici în noul an și să petreacă în liniște și cu bucurie sfintele sărbători alături de familie, de toți cei dragi!

Cred că pentru noi, toți dobrogenii, a fost un an foarte bun pe plan fotbalistic, cu realizări importante. În primul rând cel sportiv, unde un prim vis al tuturor s-a produs în vară prin acea unire care a creat un brand și mai puternic. Și dacă prezentul ne asigură certitudinea că suntem pe cel mai bun drum, viitorul ne oferă mari speranțe după ce toate grupele de copii și juniori ale Farului, de la categoria U11 și până la U19, s-au clasat pe primul loc la finalul anului!

Am devenit mai buni, mai puternici și pentru că am creat, prin programul «Leaders - Farul suntem toți», un proiect prin care să aducem laolaltă toți oamenii de afaceri dobrogeni pentru a sprijini brandul Farul Constanța. Farul trebuie să fie al tuturor partenerilor, acționari, suporteri, conducători, antrenori, jucători, pentru a ne putea lupta de la egal la egal cu cei mai buni, cu obiectivul final de a învinge!

În 2022 ne propunem noi proiecte prin care să ne dezvoltăm și mai mult. Vom finaliza în această vară hotelul din cadrul Bazei Sportive, vom continua lucrările de extindere și construire a celorlalte terenuri de joc pentru a ajunge la un număr de 16 în total, unde cei aproximativ 800 de copii pe care îi avem să beneficieze de aceleași condiții foarte bune de dezvoltare.

Nu în ultimul rând, avem speranțe mari pentru un nou stadion, unul care să fie în concordanță cu cerințele și obiectivele pe care ni le propunem. Toate acestea fac parte din strategia noastră de a construi succesul, cu proiecte care să continue mentalitatea noastră de a fi cei mai buni.

Pentru 2022 îmi doresc să fim cu toții mai buni, mai puternici, mai uniți! Hai Farul!


Vă îmbrățișez cu drag, Gheorghe Hagi!, este mesajul „Regelui“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Academia Hagi

 
Citește și:
 
Ce transferuri vizează Gică Hagi la Farul Constanța. „Vom completa echipa“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gică Hagi „Vrem să construim la Constanța o familie care să iubească Farul, iar Farul să devină cea mai bună din România“ (GALERIE FOTO)

23 May 2022 724

22 de ani de când Hagi și Gică Popescu au cucerit Cupa UEFA cu Galatasaray. Mesaj pentru Ianis

17 May 2022 913

Comunicat Gică Hagi - „Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă“

16 May 2022 1219

Farul Constanța - FC Argeș Gică Hagi - „E ultimul meci acasă din play-off și vrem să câștigăm în urma unei evoluții reușite“ (VIDEO)

13 May 2022 975

Se împlinesc 21 de ani de la „Gala Hagi", eveniment ce a marcat încheierea activităţii de jucător a lui Gică Hagi

24 Apr 2022 835

Meci de gală în Scoția Gică Hagi, în echipa starurilor care a înfruntat legendele lui Glasgow Rangers (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Mar 2022 3353

Formația Constanței și a Dobrogei Gică Hagi - „Farul își dorește să devină o echipă mare. Sper ca toată lumea să vină lângă ea“

21 Mar 2022 3065

„Regele“, nemulțumit „Probabil Hagi e neimportant și ne facem că nu știm unde se duce“

20 Mar 2022 17472

Galatasaray sau FC Barcelona? Hagi - „Eu am o favorită, e nevastă-mea“ (VIDEO)

18 Mar 2022 1463

Farul Constanța - CFR Cluj, sâmbătă, în play-off Gică Hagi - „Sperăm să repetăm evoluția bună cu ei și să fim mai inspirați“ (VIDEO)

18 Mar 2022 2130

Gică Hagi, după FCSB - Farul „Toată țara a văzut, nu se poate așa ceva. E inadmisibil. E rușine!“. Ce spune Ion Crăciunescu

16 Mar 2022 2805

Ca în sezonul regular Farul Constanța va încheia turneul play-off cu un meci în deplasare cu CSU Craiova

09 Mar 2022 1889

Gică Hagi, șocat de războiul din Ucraina „Pentru binele tuturor de pe pământ, opriți-vă! Și uitați de lucrul acesta!“

08 Mar 2022 2124

Jean Vlădoiu, lămuriri după meciul FCSB - Farul „Titluri foarte urâte! N-am pronunțat niciodată cuvântul blat“. Ce a spus Gică Hagi

05 Mar 2022 4829

Situație neplăcută la conferința de presă a lui Gică Hagi de după meciul cu FCSB! „E lipsă mare de respect“

28 Feb 2022 5396