Laurenţiu Marin are hepatită şi ia o pauză îndelungată FC Farul s-a înţeles cu atacantul Dănuţ Ivănică

Auraş Braşoveanu, preşedintele FC Farul, a declarat că gruparea constănţeană a ajuns la un acord cu atacantul de 25 de ani Dănuţ Ivănică, fost la echipe precum FC Olt şi FC Argeş, iar în ultima perioadă, aflat în curtea echipei UTA. „Îl aşteptăm azi (n.r. ieri) pe Ivănică“, a mai spus Braşoveanu, care a arătat că lotul pentru noul sezon va avea 23 de jucători.

Auraş Braşoveanu mai caută un portar

Descoperită în atac, Farul avea nevoie de încă un vârf, aducându-l pe Ivănică, dar va trebui să mai transfere şi un portar, după ce Laurenţiu Marin ia o pauză îndelungată, în urma hepatitei de care suferă. „Azi (n.r. ieri) am primit rezultatele analizelor. Din păcate, e vorba de hepatită de tip B. Timp de şase luni, am terminat-o cu fotbalul. Voi mai sta internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa cel puţin două săptămâni, după care voi continua programul de recuperare, cu tratament, regim alimentar şi fără efort fizic. Sunt optimist însă şi sper să revin chiar mai repede decât au prognozat medicii. Oricum, pentru mine, turul de campionat e pierdut“, a declarat Laurenţiu Marin. „Suntem în discuţii să mai luăm un portar. Varianta Chiş a picat, în urma neînţelegerilor cu agentul său, care a cerut asigurarea statutului de titular. Chiş s-a dus la Chindia Târgovişte“, a dezvăluit Braşoveanu.

Coteanu, la Fortuna Poiana Câmpina

Preşedintele Farului a mai spus că mijlocaşul Constantin Coteanu a ajuns la Fortuna Poiana Câmpina (cele două cluburi deţinându-l în coproprietate). În ce-l priveşte pe un alt tânăr, atacantul Alexandru Muscă (aflat o perioadă în pregătire cu CF Brăila), acesta a semnat un contract cu Farul, potrivit lui Auraş Braşoveanu.

Sursa foto1: liga2.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Antrenorul Marian Pană - „E important să ai şi noroc câteodată“ Farul a urcat trei poziţii după victoria cu CS Baloteşti (galerie foto)

27 Oct 2014 2651

Marco Enciu şi Dănuţ Ivănică, de neoprit După 1-5 cu FC Voluntari, Farul a spulberat Gloria Buzău (galerie foto)

29 Sep 2014 2686

Alexandru Forminte, fost la Ceahlăul, testat de „marinari“ Pe lângă Ivănică, Farul i-a mai luat pe Ciucă şi pe Marco Enciu (galerie foto)

28 Aug 2014 3470