Legendarul Rivaldo, prezent la meci FC Viitorul a învins Chindia Târgoviște și a urcat pe locul întâi în clasamentul Ligii 1 (galerie foto)

Etapa a 15-a a Ligii 1 la fotbal a fost deschisă, în această seară, de partida FC Viitorul - Chindia Târgoviște.

Victoria le-a aparținut gazdelor, scor 3-0 (G. Ganea 7, Boboc 26, L. Munteanu 90+3). 

Ultimul gol (cu un șut frumos, de la marginea careului mare, la vinclu) i-a aparținut puștiului de 17 ani Louis Munteanu, aflat la prima reușită în Liga 1, divizie în care a debutat etapa trecută!

Au evoluat echipele:

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): Căbuz - Boboc, Țîru (cpt.), Mladen, De Nooijer - Ciobanu, Achim, Houri (84 M. Dulca) - C. Matei (56 L. Munteanu) - Iancu, G. Ganea (72 St. Filip).

Chindia (antrenor, Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Benga, Piţian, Neciu (73 Cherchez) - Bic - Neguţ (82 Dumiter), Raţă (34 Ivancic), L. Mihai (cpt.), Yameogo - D. Florea.  

În urma acestui succes, FC Viitorul a acumulat 28 de puncte (după opt victorii, patru egaluri și trei eșecuri, golaveraj 33-18) și a urcat pe locul întâi în clasamentul intermediar, cu un punct în fața formației CFR Cluj, care va evolua în etapă sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 20.30, acasă cu Academica Clinceni.

La partida de la Ovidiu a asistat și legendarul fost fotbalist brazilian Rivaldo, tatăl atacantului Rivaldinho, de la FC Viitorul, cel care nu a fost în lot nici în această seară, din pricina unei accidentări. Rivaldo mai fusese în vizită la FC Viitorul în luna aprilie a acestui an, la meciul de la Ovidiu cu CSU Craiova, când a dat și startul simbolic al partidei.

În etapa viitoare, FC Viitorul joacă în deplasare cu FC Hermannstadt (locul 12, cu 12 puncte), vineri, 8 noiembrie, de la ora 20.30.  

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.