Liderul contra penultimei clasate FC Viitorul joacă miercuri contra Chindiei Târgoviște în play-out

  • FC Viitorul e neînvinsă până acum în turneul play-out al Ligii 1



Lider în ierarhia turneului play-out al Ligii 1, FC Viitorul susține miercuri, 17 iunie, meciul din etapa a patra, întâlnind în deplasare, de la ora 20.00, Chindia Târgoviște, penultima clasată.

Echipa de pe litoral totalizează 27 de puncte, fiind neînvinsă în play-out până acum, cu două victorii și un egal în trei meciuri (golaveraj 5-3), în vreme ce Chindia (formație antrenată de Viorel Moldovan) ocupă poziția a șaptea, cu 14 puncte, având o victorie și un eșec în cele două partide susținute (golaveraj 1-2), meciul cu Dinamo, din runda a treia, fiind amânat din pricina cazului de coronavirus de la clubul din Ștefan cel Mare. În aceeași etapă, FC Viitorul a învins, duminică, pe teren propriu, Poli Iași cu 2-1.
 

„Toți jucătorii sunt importanți pentru mine“

FC Viitorul are un program încărcat în continuare, de aceea staff-ul tehnic a apelat la un grup numeros de jucători. „Programul e greu, dar de aceea am adus 30 de jucători. Va trebui să știu să-i folosesc pe toți, cel puțin în primele șase meciuri. E clar că acolo se poate face diferența. Sper ca cei care vor intra la meciul următor (n.r. contra Chindiei) să o facă foarte bine. Cu Poli Iași unii au jucat 90 de minute și e greu să o faci din trei în trei zile. Mai ales cum venim noi după două luni de vacanță, iar apoi antrenamente cu patru jucători încă două săptămâni. Ce să faci în ele, fără adversari… Ne-am antrenat cu adversar o săptămână. Și cum să joci imediat? Intensitatea vine când vezi adversarul. Până atunci, doar am alergat și am făcut lucruri tehnice și fizice fără adversar. Dar încercăm să o ducem. Toți jucătorii sunt importanți pentru mine, mai ales în această perioadă, după pauză și când jucăm din trei în trei zile“, a punctat managerul tehnic al echipei constănțene, Gică Hagi.


De ce lipsește Bradley de Nooijer


Lotul deplasat la Ploiești, pentru meciul contra Chindiei, este format din următorii 22 de fotbaliști: portari - Căbuz, Tordai; jucători de câmp -  Damian Dussaut, Tiberiu Căpușă, Alexandru Georgescu, Marco Dulca, Gabriel Dănuleasa, Paul Iacob, Radu Boboc, Cristian Ganea, Andrei Artean, Malcom Edjouma, Cosmin Matei, Darius Grosu, Carlo Casap, Constantin Grameni, Aurelian Chițu, Luca Andronache, Louis Munteanu, George Ganea, Cosmin Bârnoi, Alexi Pitu.

„Efortul depus de mulți componenți ai echipei în succesul cu Iași, scor 2-1, mai ales după o pauză de trei luni în care antrenamentele nu s-au putut efectua sau atunci când a fost cazul s-au realizat în efectiv redus, i-a determinat pe antrenorii noștri să schimbe lotul pentru partida de la Ploiești“, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul. Astfel, dintre integraliștii de duminică se mai regăsesc doar Cătălin Căbuz și Cristi Ganea, în lotul pentru Chindia fiind prezenți și mulți jucători tineri. O altă absență este a olandezului Bradley de Nooijer, care nu a efectuat momentan toate testele Covid-19.

„Proiectul de a edita revista clubului continuă“


Într-un comunicat al FC Viitorul, semnat de președintele clubului, Gică Popescu, se menționează: „În urma articolului intitulat «Decizie de criză la Viitorul, în ciuda supercontractului de sponsorizare cu OMV: la ce renunță Hagi», apărut în ediția online a GSP.ro în data de 16 iunie 2020, FC Viitorul Constanța dorește să-și informeze suporterii din întreaga țară că va continua proiectul început în luna februarie a acestui an de a edita o revistă a clubului.

Modul în care informațiile referitoare la clubul nostru vor fi reflectate în paginile revistei «Viitorul» va fi mereu doar cu acceptul și în termenii stabiliți de FC Viitorul Constanța! Astfel, decizia de a printa, a publica doar on-line sau a modifica tirajul este o decizie comercială care aparține în exclusivitate clubului“.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:


FC Viitorul întâlnește Chindia Târgoviște. Gică Hagi va opera câteva schimbări în echipa constănțeană

FC Viitorul, primul succes de la reluarea Ligii 1, cu Politehnica Iași

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 565

Test pozitiv pentru fotbalistul Cosmin Matei la un control antidoping. Ce spune ANAD

18 Mar 2024 903

Farul Constanța Calificarea în play-off, decisă din nou la Botoșani. În 2021, echipa de pe litoral rata în Moldova prezența în top 6

12 Mar 2024 1090

Farul Constanța. 16 ianuarie 2024 Astăzi e ziua de naștere a lui Ionuț Larie, căpitanul „marinarilor“

16 Jan 2024 1106

Retrospectiva sport Constanța 2023, anul în care Farul a devenit campioana României! Eroi, rezultate și întreceri de top la malul mării

18 Dec 2023 1381

Farul Constanța Andrei Artean - „Îmi doresc să marchez din nou și să câștig o nouă Supercupă“

30 Jun 2023 1156

Originar din Agigea Fotbalistul Cristian Manea, de la CFR Cluj, și Irina Deaconescu au făcut cununia religioasă. „Felicitări, suflete minunate!“ (GALERIE FOTO)

29 May 2023 6803

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4134

Eric de Oliveira, cooptat în staff-ul tehnic al Farului Constanța (VIDEO)

28 Feb 2023 1712

Farul Constanța „Clubul nostru nu a fost niciodată implicat și nu va fi niciodată de acord cu astfel de practici necurate“

21 Feb 2023 2774

Fundașul Kevin Boli, achiziționat de Farul Constanța (VIDEO)

09 Jan 2023 1919

Sondaj de opinie Urcă Farul Constanța în clasament în sezonul 2022/2023 al Superligii, față de ediția trecută? Ce cred respondenții

04 Jul 2022 2011

Constanța. La 32 de ani, atacantul Vlad Rusu a agățat ghetele în cui „Îi mulțumesc fotbalului pentru tot ce mi-a oferit“ (GALERIE FOTO)

04 Jul 2022 3766

Sondaj de opinie Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?

27 Jun 2022 2439

Farul Constanța, abonamente pentru sezonul 2022/2023. Cine va avea prioritate la achiziție și cine va beneficia de reducere

06 Jun 2022 2969