Liderul Superligii Farul Constanța debutează în retur contra FCU 1948 Craiova. „Să fim noi, cei din turul campionatului!“


 
  • În campionat, FCU 1948 Craiova nu a mai câștigat de cinci etape, interval în care a înregistrat trei înfrângeri și două egaluri (golaveraj 3-6), despărțindu-se de antrenorul Marius Croitoru.
  • De cealaltă parte, „marinarii“ au cinci victorii la rând și un egal în ultimele șase runde.
  • Pentru acest meci, echipa de pe litoral nu va putea folosi trei jucători, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Vlad Morar, toți cu probleme medicale.
 
Campioană a turului sezonului regular al Superligii, pe care l-a încheiat pe primul loc, cu cinci puncte avans față de a doua clasată, Farul Constanța debutează vineri, 28 octombrie, în retur, cu o partidă în deplasare contra FCU 1948 Craiova.
 
Meciul începe la ora 21.00. Autoare a unui tur extrem de solid, în care a acumulat 34 de puncte, după zece victorii, patru egaluri și un eșec, golaveraj 28-11, formația de pe litoral întâlnește un adversar care nu străbate o perioadă fastă. În campionat, FCU 1948 Craiova nu a mai câștigat de cinci etape, interval în care a înregistrat trei înfrângeri și două egaluri (golaveraj 3-6), despărțindu-se de antrenorul Marius Croitoru. Cu 16 puncte, în urma a patru victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri, golaveraj 15-16, formația din Bănie ocupă locul 12 în ierarhie. Ultima victorie în Superligă a fost obținută pe 10 septembrie. De cealaltă parte, „marinarii“ au cinci victorii la rând și un egal în ultimele șase runde.
 
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu U Craiova 1948!

 „Adversarul are un spirit bun“
 
„Sunt în joc trei puncte importante, adversarul are un spirit bun, din Oltenia. E adevărat că nu stă foarte bine din punctul de vedere al rezultatelor, dar are jucători foarte buni, talentați, care au demonstrat că știu fotbal. Așa că trebuie să ne așteptăm la un meci puternic, precum cel de la Rapid, unde, lăsând la o parte ultimele minute, cred că am făcut față, iar rezultatul a fost foarte bun pentru noi. Abordăm partida încercând să ne impunem. Mesajul meu e să fim noi, cei din turul campionatului“, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului. 
 
Pentru acest meci, „marinarii“ nu vor putea folosi trei jucători, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu Nedelcu și Vlad Morar, toți cu probleme medicale.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Sperăm să facem un meci foarte bun“
 
Partida din Bănie a fost prefațată din partea Farului și de tinerii jucători Alexi Pitu și Louis Munteanu. „Va fi o deplasare dificilă, Craiova are un joc foarte bun, chiar dacă nu străbate cea mai bună perioadă. Noi ne gândim însă la cele trei puncte și sperăm să facem un meci foarte bun. Sper să dau și gol, și pasă de gol. Mereu mi-am dorit să am aceste realizări, asta e treaba mea și sper să am cât mai multe. Eu m-am simțit mereu bine pe teren, dar realizări mai multe au venit în acest sezon și sunt foarte fericit. Am căpătat și mai multă experiență“, a menționat mijlocașul ofensiv Alexi Pitu, care are două goluri și cinci pase decisive în 15 meciuri de campionat.

 
„Merităm să fim acolo sus“
 
„Va fi un meci greu, ei nu au rezultate, iar pe noi trebuie să ne motiveze acest lucru, să mergem acolo și să câștigăm. Dacă merge echipa bine, e bine pentru toată lumea, nu contează cine marchează. Mă bucur că am revenit la Farul, suntem fericiți pentru cum jucăm, pentru locul din clasament și sperăm să o ținem tot așa. La ce echipă avem, merităm să fim acolo sus“, a menționat și atacantul Louis Munteanu, care a înscris trei goluri până acum în acest sezon.
 
Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Vor fi motivați la dublu“
 
FCU 1948 Craiova vede meciul cu liderul Farul Constanța drept un prilej de refacere a moralului, în cazul unei victorii. „Cred că jucătorii vor fi motivați la dublu. Vom pregăti foarte bine această partidă. Faptul că jucăm cu locul întâi cred că ne avantajează dacă noi am câștiga cele trei puncte. O victorie ar putea spăla, dacă pot spune așa, punctele care au fost pierdute până acum, fie în deplasare, fie pe teren propriu. Este o șansă a băieților de a câștiga acest joc și de a-și recăpăta toată încrederea pierdută până în prezent“, a menționat Paul Răducan, directorul tehnic al formației din Bănie. În tur, la Ovidiu, Farul s-a impus cu 2-1.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța și captură Youtube (Liga Profesionistă de Fotbal)   
 
Citește și:
 
FCU 1948 Craiova - Farul Constanța
Gică Hagi - „Trebuie să ne așteptăm la un meci puternic, precum cel de la Rapid“ (VIDEO)

 
Farul Constanța, singurul club din România în topul european al echipelor cu cei mai mulți jucători promovați la seniori
 
Petiție pentru înființarea unei linii de transport în comun între Constanța și baza Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 193

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 933

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 574

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 391

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2789

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1644

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 631

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1320

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 780

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 902

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 772

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1475

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1137

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 963

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 681