Liga a IV-a s-a îmbogăţit cu două nume grele - un portar şi un mijlocaş Au jucat la Farul, Steaua şi Dinamo, iar acum îşi trag pe ei echipamentul echipei Vulturii Cazino (galerie foto)

Emilian Nicola, preşedintele echipei Vulturii Cazino Constanţa (locul şase în Seria Est a Ligii a IV-a de fotbal), a prezentat, ieri, două noi achiziţii: portarul Cristi Munteanu (38 de ani) şi mijlocaşul Adrian Pitu (37 de ani). Ambii au jucat în trecut la Farul (unde Cristi a îndeplinit şi funcţia de vicepreşedinte), dar au evoluat şi la Sportul Studenţesc, Dinamo, Rocar, U Craiova, Oţelul Galaţi, FCM Bacău, Steaua, FC Naţional, Hapoel Bnei Sachnin sau Maccabi Netanya (Pitu) şi Dinamo, FC Naţional, Oţelul Galaţi, AEK Larnaca, CS Otopeni sau Astra Ploieşti (Munteanu). Portarul va avea la Vulturii Cazino şi funcţia de manager, iar Emil Nicola discută şi cu Pitu pentru un post în aparatul administrativ.
„Am venit pentru Cristi şi Emil. Sper să facem ceva frumos. Sigur, ne şi menţinem în formă, dar vrem ca lângă noi să crească jucători şi să vină şi alţi investitori, alături de cei actuali”, a declarat Adrian Pitu. „Vulturii Cazino este un club înfiinţat în anul 2009, odată cu Viitorul Constanţa. Avem ambiţii mari. Obiectivul pentru sezonul următor este promovarea în Liga a III-a”, a precizat Emilian Nicola, care este tatăl fotbalistului Berti Nicola, de la FC Farul.

„Nu am putut refuza oferta lui Emil Nicola, care mi-a prezentat un proiect interesant. Nu poţi sta departe de fotbal după o viaţă petrecută în fenomen. Emil şi alţi inimoşi sunt de apreciat că aduc bani de acasă pentru echipa Vulturii Cazino. Am fost «rechin», apoi «câine», iar acum am devenit «vultur». Este un simbol frumos al băieţilor din zona peninsulară. Să ţii în viaţă un club, să-l ocroteşti şi să-l învălui în toată dragostea şi pasiunea ta, în condiţiile în care dispar echipe chiar şi de la Liga a 2-a, nu-i puţin lucru”, a spus şi Cristi Munteanu. Fostul portar al Farului a mărturisit că a acceptat oferta clubului Vulturii Cazino şi pentru galeria frumoasă a echipei, care l-a impresionat. „Vulturii Cazino are o galerie mult peste cea a Farului. Îmi pare foarte rău să spun asta. Sunt farist convins şi mi-a căzut buricul pe stadionul Farul, dar asta e situaţia în momentul de faţă. Farul are nevoie de sprijin. E păcat ca acest nume să nu strălucească”, a arătat Munteanu. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1035

Sondaj de opinie Dacă mâine ar avea loc alegerile, ați merge la vot? Da, au răspuns 72 % dintre participanți

14 Apr 2024 573

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

11 Apr 2024 377

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 09 aprilie 2024

09 Apr 2024 306

Sondaj de opinie Mulțumiți de arondările școlare? Nu, spun 67% dintre respondenți

07 Apr 2024 443

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 979

IPJ SibiuDrumul spre libertate

05 Apr 2024 298

Primăria Constanța Prezentarea la ghișeele SPIT, doar pe bază de programare!

05 Apr 2024 477

O nouă apariție inedită! Fotbalistul Constantin Budescu, de la Farul Constanța, cântând „Habar n-ai tu cât te iubesc”

04 Apr 2024 1605

Dragostea de bani nu are vârstă - false măicuțe de până la 75 de ani, cercetate penal pentru escrocherii online (VIDEO)

03 Apr 2024 478

MAE Înregistrarea alegătorilor pentru votul prin corespondență sau la o secție de votare din străinătate la alegerile prezidențiale și la alegerile parlamentare din anul 2024

03 Apr 2024 451

Percheziții DIICOT Pornografie infantilă. Înregistrări video cu minori de 4-5 ani, în ipostaze sexuale explicite

03 Apr 2024 485

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1946

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

02 Apr 2024 458

Ce sunt turneele de sloturi online?

01 Apr 2024 279