Liga Națională de baschet 3X3 Athletic Neptun Constanța, campioană la masculin și vicecampioană la feminin (galerie foto)

 

 
  • Gladiatorii din Tomis au câștigat trofeul după o finală de poveste cu CSU Pitești.
  • Fetele au avut două săptămâni cu meciuri senzaționale, în ciuda accidentărilor cu care s-a confruntat formația de pe litoral.
  • De la București s-au întors victorioși și juniorii Under-16, care s-a impus în turneul Sport Arena Streetball.
 
Performanță pentru BC Athletic Neptun Constanța, care, la masculin, este noua campioană a Ligii Naționale de baschet 3X3, iar în întrecerea feminină a obținut medaliile de argint!   
 
După ce a cucerit Cupa României 3x3 la prima ediție în istoria sa, Gladiatorii din Tomis au adus pe litoral, în premieră pentru clubul din Constanța, și trofeul Ligii Naționale, după o finală de poveste, 17-12 cu CSU Pitești. Pentru Athletic Neptun Constanța au triumfat Vlad Corpodean, Cristian Mâinea, Andrei Oprean, Cezar Bărăgău și Adrian Trandafir. „De altfel, CSU Pitești și 3x3 Athletic Neptun Constanța au jucat cu titlul pe masă până la ultimul meci din Turneul 5. CSU Pitești și BC Athletic Neptun Constanța au oferit meciuri de neuitat în teren, în special finala câștigată în turneul 4 în prelungiri de argeșeni, printr-o aruncare uluitoare“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun.

 
Două săptămâni cu meciuri senzaționale

 
Echipa feminină de la Athletic Neptun s-au clasat pe locul doi în Liga națională, în formula Alina Podar, Ecaterina Armanu, Bianca Fota, Denisa Fota și Andreea Beldian. Fetele au avut două săptămâni cu meciuri senzaționale, în ciuda accidentărilor cu care s-a confruntat formația de pe litoral. Athletic Neptun Constanța a abordat acest sezon de Ligă Națională 3x3 cu următoarele loturi: la masculin - Adrian Guțoaia, Barîș Aktaș, Cezar Bărăgău, Vlad Corpodean, Adrian Trandafir, Andrei Oprean, Ștefan Gribinic, Victor Dudaș, Cristian Mâinea și Sergiu Ursu; la feminin - Andreea Beldian, Alina Podar, Bianca Fota, Denisa Fota, Ecaterina Armanu și Florina Anastasescu, Cristea Claudia, Șachira Țînțar, Sonia Cazacu, Valentina Călin la U23 feminin. De la București s-au întors victorioși și juniorii Under-16, care s-a impus în turneul Sport Arena Streetball.

 
Weekend nebun

 
„Un weekend nebun pentru Gladiatorii din Tomis! Team is everything! Mulțumim tuturor pentru mesajele și pentru încurajările pe care ni le-ați trimis“, se mai arată pe pagina de facebook a grupării de pe litoral.
 

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun Constanța)

PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Athletic CSU Neptun Constanța a câștigat al doilea turneu din Liga Națională de Baschet 3x3 (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschetbalista Alina Podar va juca pentru CSM Constanța în Liga Națională

23 Sep 2022 1693

ZIUA LIVE Andrei Talpeș, directorul Clubului Sportiv Municipal, despre finanțare bogată de la bugetul local și proiectele de dezvoltare (VIDEO)

22 Sep 2022 1533

Campionii! Noi medalii și distincții individuale pentru CSU Athletic Neptun Constanța la baschet 3X3 (GALERIE FOTO)

14 Jun 2022 1559

Alexey și Yarik, „doi pitici uriași de 8 și 9 ani“ Copii din Ucraina, oaspeți ai BC Athletic Neptun Constanța. „Au trăit fiecare secundă din meci“ (GALERIE FOTO)

19 May 2022 1700

Gladiatorii din Tomis „Un sezon în care am produs surprize plăcute în Liga Națională, iar lumea a revenit la sală, fără restricții“ (GALERIE FOTO)

02 May 2022 2029

Baschet Campionatele Naționale indoor 3X3, seniori și Under-23, ediția 2022, se vor disputa la Constanța

29 Apr 2022 2018

BC Athletic Neptun Constanța a cedat în duelul cu CSM CSU Oradea

22 Apr 2022 2045

BC Athletic Neptun Constanța Premieră fericită pentru Jakob Lowrance în ultimul meci. A primit cel mai dorit cadou! (GALERIE FOTO)

08 Apr 2022 1816

BC Athletic Neptun Constanța, victorie mare cu CSO Voluntari, care a condus la pauză (GALERIE FOTO)

02 Apr 2022 1988

BC Athletic Neptun Constanța, învinsă de SCM U Craiova (GALERIE FOTO)

23 Mar 2022 1676

La partida BC Athletic Neptun Constanța - SCM U Craiova, se strâng din nou produse pentru persoanele aflate în nevoie

23 Mar 2022 1845

BC Athletic Neptun Constanța, înfrângere în meciul cu Steaua București (GALERIE FOTO)

18 Mar 2022 1967

Interviu online cu Ștefan Gribinic „După ce am crescut puțin, am realizat frumusețea adevărată a baschetului“

17 Mar 2022 6776

BC Athletic Neptun a pierdut după prelungiri partida de la Constanța cu SCM Ohma Timișoara (GALERIE FOTO)

12 Mar 2022 2094

BC Athletic Neptun Constanța a câștigat partida cu CSM Petrolul Ploiești (GALERIE FOTO)

05 Mar 2022 2074