Liga Națională Phoenix CSU Simona Halep a început duelul pentru medaliile de bronz. Primul meci, pierdut

 
  • Întâlnirea se poartă în sistemul cel mai bun din trei partide.
 
Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a început astăzi duelul cu vicecampioana României, CSM Satu Mare, pentru medaliile de bronz în Liga Națională.
 

După o săptămână de pauză, marți începem ultima dispută din acest sezon competițional.
 
Locul 3 pe podium și medaliile de bronz în Liga Națională de baschet feminin au devenit noul nostru obiectiv pentru finalul acestei ediții de campionat.
 
Chiar dacă pornim cu șansa a doua contra vicecampioanei României, CS Municipal Satu Mare, suntem deciși să ne-o jucăm până la ultimul fluier al arbitrului, mai ales că am dovedit în acest sezon, în numeroase rânduri, că avem calitățile pentru a putea juca de la egal la egal cu orice adversar, a fost mesajul echipei de la malul mării înainte de startul confruntării.
  

Întâlnirea se poartă în sistemul cel mai bun din trei partide, iar primul meci s-a jucat la Satu Mare, revenindu-le gazdelor, cu 65-52.
 
CSM Satu Mare a condus și la pauză, cu 38-36, iar pe sferturi scorul în disputa Satu Mare – Constanța a fost 24-23, 14-13, 17-5, 10-11.
 
Pentru formația oaspete au marcat Sara Hinriksdottir – 14p, Ciara Rosten – 10p, Andreea beldian – 7p, Nicoleta Mititelu (cpt.) – 6p, Bianca Fota – 6p, Jade Vega – 5p și Evelina Petrof – 4p.   

La final, gruparea de pe litoral a remarcat valoarea superioară a vicecampioanei Românuei, dar s-a și arătat nemulțumită de arbitraj.

Din păcate pentru noi, rezultatul din primul meci al luptei pentru medaliile de bronz este departe de așteptările cu care ne-am deplasat până la Satu Mare, iar o contribuție importantă în acest sens a venit din partea brigăzii de arbitri, care a pus umărul la victoria gazdelor. Valoarea net superioară a vicecampioanei României rămâne una de necontestat, chiar dacă a ratat în acest an prezența în marea finală a LNBF. Așa cum ne-am obișnuit suporterii, ne vom juca șansa până la capăt, indiferent de scorul indicat de tabela de marcaj, a fost mesajul Phoenix CSU Simona Halep.

 
Următoarea partidă se va juca pe 22 aprilie, de la ora 18.00, la Constanța, iar, dacă va fi necesar, meciul trei, cel decisiv, va avea loc pe 26 aprilie, la Satu Mare.
 

În semifinale, Phoenix CSU Simona Halep a cedat în fața campioanei en-titre, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, care a câștigat primele trei meciuri și și-a asigurat calificarea în finala mare.  
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.