Prelungiri de coșmar FC Viitorul a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după o înfrângere la scor în Cipru, cu Apoel Nicosia

Echipa campioană a Ciprului, Apoel Nicosia, și cea a României, FC Viitorul, se întâlnesc în această seară, în Cipru, în manșa secundă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.
 
În tur, la Ovidiu, s-a impus FC Viitorul, cu 1-0 (Cr. Ganea 75).
 
Cine are câștig de cauză în dubla manșă se califică în play-off-ul Ligii Campionilor, având asigurată accederea în grupele Europa League. 
 
Echipele de start pentru meciul din această seară sunt:
 
Apoel Nicosia (antrenor, Giorgos Donis): Waterman - Milanov, Rueda, Carlao, Lago - Bertoglio, Vinicius, Morais (cpt.), Aloneftis - Vander, de Camargo.
 
Rezerve: Pardo - Artymatas, Ebecilio, Efrem, Alexandrou, Oar, Merkis.
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Boli, Țîru, M. Constantin, Ganea - Benzar (cpt.), Nedelcu, Lopez - Chițu, Coman, Cicâldău.
 
Rezerve: Buzbuchi - Mladen, Herea, Ciobanu, Hodorogea, Eric, Dumitrescu.
 
Arbitri: Aleksei Eskov - Dmitri Mosyakin, Igor Demeshko (toți din Rusia); rezervă: Kirill Levnikov (Rusia).

UPDATE: Meciul stă să înceapă. Fotbaliștii FC Viitorul au intrat pe teren purtând tricouri albe cu mesajul Be Strong, Arpi... (Fii tare, Arpi...), la adresa colegului lor, portarul Arpad Tordai, căruia i-a murit tatăl. 

UPDATE: Arbitrul a fluierat startul partidei.

UPDATE: Mare ocazie pentru FC Viitorul, în minutul 3: Florinel Coman trage, de la 17 m, în bară! 

UPDATE: Oaspeții, din nou periculoși - Țîru șutează din șase metri, peste poartă.

UPDATE: Apoel deține posesia, însă fără a se arăta periculoasă față de poarta lui Rîmniceanu. 

UPDATE: În minutul 19, Florinel Coman se află într-o situație favorabilă la marginea careului, unu la unu cu un adversar, dar șutul său este blocat.

UPDATE: Prima ocazie importantă a lui Apoel, în minutul 32, De Camargo trage din careu la colțul scurt, Rîmniceanu respinge foarte bine în corner.


UPDATE: În minutul 35, FC Viitorul are o nouă situație bună, prin Nedelcu. Acesta șutează de la peste 25 de meri, iar portarul gazdelor respinge cu dificultate. 

UPDATE: S-a încheiat prima repriză, cu scorul de 0-0. O primă parte foarte bună a Viitorului, care nu numai că nu le-a permis gazdelor să o pună în dificultate, dar și-a creat și câteva ocazii foarte bune. La acest scor, echipa lui Hagi este în play-off. 

UPDATE: A început partea secundă. 

UPDATE: În minutul 49, portarul Rîmniceanu se opune excelent la șutul înșelător al lui Aloneftis.

UPDATE: În minutul 54, Apoel deschide scorul, prin Carlao, care trimite cu capul din careu, în urma unui corner! Imediat, gazdele fac prima schimbare: Ebecilio în locul lui Aloneftis. Scorul a devenit egal la general, 1-1.  

UPDATE: Replică a FC Viitorul, un minut mai târziu - Țîru trimite la mică distanță de poartă, din apropiere.

UPDATE: În minutul 64, Ebecilio șutează din afara careului, iar Rîmniceanu respinge în corner.

UPDATE: Ganea respinge greșit o minge centrată în careu și-l pune în dificultate pe Rîmniceanu. E minutul 67.

UPDATE: Gazdele sunt tot mai periculoase și-și creează noi ocazii, căutând golul calificării în play-off. 

UPDATE: În minutul 79, Ebecilio a tras cu stângul pe lângă poarta Viitorului. În minutul 80, Apoel face a doua schimbare: Merkis în locul lui Carlao.

UPDATE: În minutul 82, FC Viitorul operează primele două schimbări: Mladen în locul lui Nedelcu și Herea în locul lui Cicâldău.

UPDATE: În minutul 88, gazdele își epuizează schimbările, intră Efrem și iese Vander. 

UPDATE: Meciul a intrat în prelungiri. De la margine s-au arătat trei minute adiționale. La acest scor, urmează două reprize de prelungiri. 

UPDATE: În minutul 90+3, Chițu nu ajunge la mingea trimisă în fața porții de Herea!

UPDATE: Primele 90 de minute s-au încheiat cu scorul de 1-0 pentru Apoel. Cum scorul general e 1-1, în continuare se joacă prelungiri, două reprize a câte 15 minute.  

UPDATE: A început prima repriză de prelungiri!

UPDATE: În minutul 92, Apoel face 2-0, prin Merkis, care a șutat din careu. 

UPDATE: Peste numai două minute, De Camargo marchează pentru 3-0! Imediat, Hagi face ultima schimbare și îl trimite pe teren pe Eric, în locul lui Coman.

UPDATE: 
În minutul 98, Eric are o mare ocazie, dar întârzie momentul șutului și nu marchează. Solicită în schimb penalty și se alege cu cartonaș galben. 

UPDATE: În minutul 105, Efrem marchează pentru 4-0! Prima repriză de prelungiri s-a încheiat! Repriză de coșmar pentru Viitorul, care a primit trei goluri!

UPDATE:
A început a doua repriză de prelungiri.

UPDATE: În minutul 114, Chițu trage din careu, dar portarul lui Apoel respinge în corner. De când a devenit clar că echipa cipriotă nu mai poate pierde calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, meciul s-a liniștit, iar a doua repriză de prelungiri a fost săracă în ocazii de gol. 

UPDATE: În minutul 120, Waterman, portarul lui Apoel, se arată imbatabil și la lovitura liberă a lui Eric.

UPDATE: Meciul s-a încheiat. Apoel Nicosia a câștigat cu 4-0 și, cu scorul general de 4-1, accede în play-off-ul Ligii Campionilor. FC Viiitorul pierde la scor meciul retur, în care a avut însă mai multe ocazii, care, fructificate, puteau duce partida și calificarea într-o altă direcție. Echipa lui Hagi va evolua în continuare în play-off-ul Europa League. 

Sursa foto: fcviitorul.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 492

Test pozitiv pentru fotbalistul Cosmin Matei la un control antidoping. Ce spune ANAD

18 Mar 2024 881

Farul Constanța Calificarea în play-off, decisă din nou la Botoșani. În 2021, echipa de pe litoral rata în Moldova prezența în top 6

12 Mar 2024 1090

Farul Constanța. 16 ianuarie 2024 Astăzi e ziua de naștere a lui Ionuț Larie, căpitanul „marinarilor“

16 Jan 2024 1103

Retrospectiva sport Constanța 2023, anul în care Farul a devenit campioana României! Eroi, rezultate și întreceri de top la malul mării

18 Dec 2023 1381

Farul Constanța Andrei Artean - „Îmi doresc să marchez din nou și să câștig o nouă Supercupă“

30 Jun 2023 1155

Originar din Agigea Fotbalistul Cristian Manea, de la CFR Cluj, și Irina Deaconescu au făcut cununia religioasă. „Felicitări, suflete minunate!“ (GALERIE FOTO)

29 May 2023 6800

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4133

Eric de Oliveira, cooptat în staff-ul tehnic al Farului Constanța (VIDEO)

28 Feb 2023 1707

Farul Constanța „Clubul nostru nu a fost niciodată implicat și nu va fi niciodată de acord cu astfel de practici necurate“

21 Feb 2023 2772

Fundașul Kevin Boli, achiziționat de Farul Constanța (VIDEO)

09 Jan 2023 1914

Sondaj de opinie Urcă Farul Constanța în clasament în sezonul 2022/2023 al Superligii, față de ediția trecută? Ce cred respondenții

04 Jul 2022 2009

Constanța. La 32 de ani, atacantul Vlad Rusu a agățat ghetele în cui „Îi mulțumesc fotbalului pentru tot ce mi-a oferit“ (GALERIE FOTO)

04 Jul 2022 3765

Sondaj de opinie Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?

27 Jun 2022 2438

Farul Constanța, abonamente pentru sezonul 2022/2023. Cine va avea prioritate la achiziție și cine va beneficia de reducere

06 Jun 2022 2968