LIVE VIDEO Despre viitorul SSC Farul Constanţa. Conferinţă de presă Decebal Făgădău, Horia Ţuţuianu, Ciprian Marica şi Lorand Balint (galerie foto+video)

Sala „Remus Opreanu“ de la Prefectura Constanța găzduieşte, la această oară, o conferinţă de presă care tratează un subiect arzător: SSC Farul Constanţa, echipa de fotbal de Liga a 2-a.  

La întâlnirea cu ziariştii participă primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, finanţatorul SSC Farul, Ciprian Marica, şi Lorand Balint, managing director la Publicis Sport & Entertainment.

Vin veștile bune! Împreună pentru Farul!, a fost mesajul postat zilele trecute pe pagina de Facebook a SSC Farul.

„Când am preluat echipa, acesta a fost gândul meu, ca împreună cu toţi constănţenii să readucem Farul acolo unde îi este locul, pe prima scenă a fotbalului românesc. Și mai mult decât atât, proiectul a fost gândit din start pe termen lung, cu dorinţa clară de a face performanţă la cel mai înalt nivel. Important este ce se va întâmpla acum, pentru că ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului”, spunea recent Ciprian Marica într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

UPDATE. 


În sala care găzduiește conferință de presă, se află, asistând la discuții, și Ilie Floroiu (consilierul pe probleme de sport al primarului Decebal Făgădău), Mariana Solomon, Emil Ionescu, Alexandru Negraru (de la DJST Constanța), Tiberiu Curt (manager sportiv SSC Farul), dar și câțiva antrenori de la AS CS Farul (Cristi Șchiopu, Claudiu Moraru, Marius Soare, Dan Ochia). 

Horia Țuțuianu a declarat că autoritățile județene și municipalitatea susțin echipa Farul.

„E un semnal foarte clar că ne vom implica si vom ajuta echipa Farul” - a mai precizat Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța. 

 

„Dăm un semnal extrem de puternic și de ferm pentru susținere. Voi propune Consiliului Local ca municipiul Constanța să devină membru al clubului. Invit și toți operatorii economici din județ să susțină sportul local” - a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.
 

Decebal Făgădău a mai adăugat că este alături de Ciprian Marica și de Farul, dar și de celelalte cluburi și echipe constănțene.

„Farul este pentru noi o prioritate, pentru că împlinește 100 de ani. Mi-a plăcut ce a spus Ciprian, că nu vrea să fie patron la Farul, ci parte dintr-o poveste și dintr-o moștenire care să fie lăsată mai departe. Îmbrățișez și eu această opinie. Proiectul pe care-l va depune Farul va fi inclus într-un contract de finanțare. Obiectivele și le va stabili echipa” - a mai precizat Decebal Făgădău.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Cristi Serban

21 Jun, 2019 16:58

De ce sa se plateasca din impozitele noastre salarii pentru jucatori profesionisti? Daca sunt atat de buni incat sa merite bani, atunci sa joace bine, sa atraga lumea la stadion si sa primeasca salarii din bilete, sponsorizari si drepturi de televizare! De ce sa se cheltuie impozitele noastre doar ca sa se joace unii fotbal? De ce se dau banii la Farul si nu se dau la Viitorul? Macar Viitorul aduce Liga 1 la stadion, iar nu Liga a doua! Care este diferenta intre Farul si Viitorul? De ce este avantajata Farul? Pentru ca tatl lui Marica a finanta PSD Constanta de ani buni?

Robert Margineanu

20 Jun, 2019 17:32

De ce trebuie ca cetateanul Marica Ciprian sa primeasca ajutoare sociale de la stat ? Are doar un testicul ? Parca era investitor la Farul. Platitorii de taxe au fost intrebati daca sunt de acord cu ajutorul social pentru Marica ?

gogu

20 Jun, 2019 14:30

vorbe si iar vorbe... nimic concret... se va alege praful de orasul asta

Articole asemanatoare

Fotbalistul Denis Alibec, în vacanță pe litoral, alături de familie și prieteni (galerie foto)

13 Aug 2020 2262

Trei ani de când SSC Farul Constanța a promovat în Liga a 3-a. Cum a evoluat Farul din 2016 încoace

29 Jun 2020 2313

Constanța. Bucurie dublă Florin Pătrașcu și Florin Nicola și-au serbat în aceeași zi onomastica, dar și ziua de naștere (galerie foto)

13 Apr 2020 2427

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

10 Apr 2020 3494

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 3539

Grupa 2003 a Kinder Constanța, antrenată de Ion Barbu și Gică Mina, parcurs foarte bun în campionat

01 Nov 2019 2765

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat ca SSC Farul Constanța să participe în competiții sub denumirea FC Farul

31 Jul 2019 2598

Meci cu Rapid Bucureşti! Când va debuta Farul Constanţa în noua ediţie a Ligii a 2-a

24 Jul 2019 2384

Ştefan Cană, o altă achiziţie a SSC Farul Constanţa (galerie foto)

18 Jul 2019 2093

Programul complet al turului Rapid Bucureşti şi Dunărea Călăraşi, adversarele SSC Farul în primele două etape ale Ligii a 2-a

17 Jul 2019 1830

„Da, ne vom implica şi vom ajuta echipa“ Consiliul Local şi CJ Constanţa şi-au afirmat sprijinul pentru SSC Farul (galerie foto + video)

21 Jun 2019 3613

„Să vă trăiască îngeraşul! Multe bucurii şi fericire!“ Ion Barbu, delegatul SSC Farul Constanţa, naş de botez în judeţul Olt (galerie foto)

19 Jun 2019 4110

Conferință de presă cu subiectul SSC Farul Constanța. Participă Decebal Făgădău, Horia Țuțuianu, Ciprian Marica și Lorand Balint

18 Jun 2019 3297

Ciprian Marica, finanţatorul SSC Farul Constanţa „Ne aflăm în faţa unui moment decisiv pentru viitorul clubului“

14 Jun 2019 2128

Ce aşteaptă Ciprian Marica în această săptămână „Nu fiţi îngrijoraţi, Farul Constanţa nu va dispărea!“

12 Jun 2019 4393