Lotul național de tineret- canotaj se vaccinează la Pavilionul Expozițional Constanța (video)

  • A început vaccinarea Lotului Național de canotaj la Pavilionul Expozițional Constanța.

Tudorel Ene, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Constanța spune că, astăzi lotul național de tineret canotaj a făcut rapelul.

Imunizare a fost efectuată cu vaccinul Pfizer. Lotul se afla în cantonament la Năvodari unde pregătește Campionatul Mondial din luna iulie care va avea loc în Cehia.

România va participa la CM cu aproximativ 40 de sportivi.

Astăzi s-au vaccinat 45 de sportivi.

Ne propunem multe medalii, chiar și să dăm sportivi la lotul olimpic. Acesta este unul dintre obiective. Avem șapte echipaje calificate și sperăm să mai calificăm două. Nu am fi putut participa la competiții dacă nu ne vaccinam., a precizat antrenorul Grijuc Georgeta.

Sportivii au venit pentru rapel, astăzi, și vor pleca acasă pentru sărbători. Nu pot să spun decât că bucur și le mulțumesc că au înțeles importanța vaccinării. a transmis Cristina Schipor (DSP Constanța).


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Canotorii și-au încheiat evoluțiile la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

23 Jul 2023 1222

Canotaj Sportivi de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și CSU „Simona Halep“, pe podium la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

01 Aug 2022 1668

Canotaj Sportivi de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța și CSU „Simona Halep“ Constanța, medaliați la Campionatul European (GALERIE FOTO)

24 May 2022 3262