LPS „Nicolae Rotaru“ Campioană națională și la senioare, Andra Gorecki are barem de calificare pentru Europenele și Mondialele de juniori (GALERIE FOTO)

 
  • La rugby, echipa Under-19 a LPS a câștigat meciul din deplasare cu CNAV Dinamo București, scor 30-21.
 
Rezultate deosebite înregistrate de sportivi sau elevi de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța în ultimele competiții.
 
La Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori, de la Bacău, Andra Gorecki, elevă în clasa a XI-a E la LPS și legitimată la CSA Steaua București, a urcat de mai multe ori pe podium, obținând aurul și la seniori.
 
„Un moment unic de bucurie când, după ani de muncă, copilul meu a ajuns un model pentru mine. Campioană națională a României în competiția senioarelor la 200 m fluture (02:16:56). Campioană națională de tineret la 200 m fluture și 100 m fluture și barem de calificare realizat pentru Campionatele Europene și Mondiale de Juniori. Ambiție și multă, foarte multă muncă. Mulțumim, Iulia Becheru, pentru sacrificiile și multele ore de muncă și pentru încrederea acordată Andrei într-un moment delicat! Mulțumim, Cătălin Becheru! Mulțumim familiei Navi! Mulțumim tuturor antrenorilor Andrei care au contribuit de-a lungul timpului la acest succes ! Felicitări, Andra! Mulțumim CN Cercle Nautique Chalonnais“, a postat pe Facebook tatăl sportivei, Gabriel Gorecki.
 
La Campionatul Național Școlar la lupte, Bianca Iancău și Nicușor Manolache au cucerit aurul, iar Lucian Somandru a devenit vicecampion al României. De asemenea, Matei Alexandru Petre a devenit campion național Under-9 la Campionatul Național de iarnă. „Micii campioni de azi pot deveni mâine marii campioni, cu condiția să-i ajutăm. Constanța nu duce lisptă de modele: Pavel, Cosac, Tecău și, desigur, Simona Halep“, a declarat directorul LPS „Nicolae Rotaru“, prof. Andrei Szemerjai.
 
La rugby, echipa Under-19 a LPS a câștigat meciul din deplasare cu CNAV Dinamo București, scor 30-21. Lupta a fost aprigă pe teren, trei dintre jucătorii formației de pe litoral, accidentați, ajungând la spital pentru investigații medicale. Ei s-au ales cu o entorsă medie, un traumatism cranio-facial (fractură cu înfundare oase nazale), respectiv cu o contuzie toracică.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook

 

Citește și:
 
Jucătoare de tenis la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța
Iris Zbrancă, învingătoare în Circuitul Național FRT Under-16

 
Atletul constănțean Radu Mușat, aproape de podium la Naționale, cu record personal

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Constanța La Campionatul European de înot pentru juniori concurează și Patrick Dinu, Eva Paraschiv, Bianca Costea și Andra Gorecki (GALERIE FOTO)

05 Jul 2022 2024