Lucian Cîrjă, ales pentru a treia oară la rând președinte al Asociației Județene de Fotbal Constanța (GALERIE FOTO)

  • La scrutinul pentru funcția de președinte, la care a candidat doar Lucian Cîrjă, s-au înregistrat 65 de voturi pentru, o abținere și un vot contra. 

Lucian Cîrjă continuă ca președinte al Asociației Județene de Fotbal Constanța, astăzi fiind votat pentru al treilea mandat la rând în fruntea forului fotbalistic local.

Șef al AJF Constanța din 2014, Lucian Cîrjă a fost singurul candidat pentru funcția de președinte la alegerile de astăzi, care s-au desfășurat în aer liber, într-un spațiu al Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius“ Constanța.

Dintre cei 67 de membri afiliați (din 77) prezenți la Adunarea Generală Extraordinară de alegeri a AJF Constanța, 65 au votat pentru, unul împotrivă și unul s-a abținut.  

Votul a fost deschis.

În urma alegerilor, Lucian Cîrjă va conduce asociația și în următorii patru ani. 

Câte un candidat s-a înregistrat și pentru funcțiile de vicepreședinte AJF și membru în Comitetul Executiv al AJF, fiind astfel aleși:

- vicepreședinți: Florin Zisu (ca reprezentant al Ligii a 4-a), Constantin Stamate (copii și juniori);
- membri în Comitetul Executiv: Petrică Chicheluș (Liga a 4-a), Adem Sali (Liga a 5-a), George Nache (copii și juniori).  

Totodată, au fost desemnați secretarul general al AJF Constanța (Stere Guteanu) și directorul economic (Dănuț Drăgulin), iar Comitetul Executiv al AJF (care e condus de Lucian Cîrjă) urmează a fi completat și cu președintele Comisiei de Arbitri, la prima ședință.

Printre oaspeții prezenți la Adunarea generală s-au numărat Octavian Goga (vicepreședinte al Federației Române de Fotbal, dar și președinte al AJF Brașov), Vasile Mihu (fost președinte al AJF Constanța) sau Doru Dincă (președinte AJF Călărași). 

Sincer, am avut emoții, pentru că au venit atâția oameni din tot județul. Și mai am emoții și acum, chiar dacă s-au încheiat alegerile, pentru că trei mandate reprezintă totuși o cifră. S-a muncit ca să ajungem aici. În cei opt ani de până acum, nu am avut probleme deosebite în ce privește conducerea AJF Constanța ori relația cu Federația Română de Fotbal. Precedentul mandat a fost marcat de pandemia de coronavirus, care ne-a schimbat puțin cursul vieții sportive, dar nu numai fotbalul a suferit din cauza pandemiei. Însă am încercat să mergem mai departe și să strângem rândurile, atunci când Federația ne-a permis să facem acele testări și să evoluăm în ligile respective. Din păcate, din pricina pandemiei, Liga a 6-a nu s-a mai disputat pe plan local și s-au retras și echipe de copii și juniori. Însă am depășit situația, iar ultimul sezon competițional l-am desfășurat în condiții cât de cât normale. Iar pe final lucrurile au reintrat pe făgașul lor normal. Parcă uitasem să mai administrăm, să conducem fotbalul sau să-l jucăm. În următorul mandat, mi-am propus în primul rând să duc la bun sfârșit proiectul de finanțare cu fonduri nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța, proiect în valoare de peste 1,5 milioane de lei, care vine în sprijinul tuturor jucătorilor echipelor afiliate la AJF Constanța. Este un proiect foarte important pentru noi, cel mai mare din țară la nivel de AJF-uri. Mulțumesc CJC că a înțeles importanța acestui proiect pentru fotbalul amator, la sate, la comune, la fotbalul mic, a declarat Lucian Cîrjă, imediat după alegeri.             


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal Constanța Luni, 4 martie 2024, debutează cursul intensiv în cadrul Școlii de arbitri

13 Feb 2024 773

Licitații Constanța Asociația Județeană de Fotbal, achiziție de echipament sportiv în proiectul „Fotbalul, o punte spre comunitate“ (DOCUMENT)

15 Nov 2023 1101

Doliu la AJF Constanța. S-a stins din viață cel care a fost peste 20 de ani referent la forul fotbalistic local

08 May 2023 6734

A avut loc Adunarea Generală Extraordinară a AJF Constanța. Ce s-a aflat pe ordinea de zi (GALERIE FOTO)

01 Mar 2023 1773

Constanța Începe un nou curs intensiv de arbitri de fotbal. Care este vârsta minimă de participare

25 Feb 2023 2110

Doliu la Asociația Județeană de Fotbal Constanța. S-a stins din viață Vasile Cenușe. „A fost un model de corectitudine“

06 Jan 2023 4170

Constanța Plugușorul arbitrilor, interpretat la întâlnirea de final de an a „cavalerilor“. „Ia mai fluierați, măi flăcăi, și sunați din zurgălăi!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Dec 2022 3300

Mini-fotbal La Cumpăna și Techirghiol se dispută faza județeană a turneelor „Gheorghe Ola“ și „Gheorghe Ene“

24 Oct 2022 1867

AJF Constanța Totul despre înscrierea și testarea în vederea alcătuirii lotului de observatori județeni pentru sezonul 2022/2023

04 Aug 2022 2543

Anunț important al Asociației Județene de Fotbal Constanța. Privește toate cluburile afiliate

26 Jul 2022 2606

Alegeri la AJF Constanța Stelian Carabaș - „Consider că mi s-a îngrădit dreptul de a candida și că mi s-a făcut o nedreptate“. Ce spune președintele forului

23 Jun 2022 4070

Onorat la Mihail Kogălniceanu de Tulcea Fostul fotbalist Dumitru Caraman - cetățean de onoare. Stadionul din comună îi poartă numele (GALERIE FOTO)

15 Jun 2022 5705

Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal Constanța. A fost convocată Adunarea Generală Extraordinară

01 Jun 2022 3036

Liga a 5-a a județului Constanța Meciul Luceafărul Amzacea - Avântul Comana s-a terminat 6-6. Trophaeum Adamclisi a câștigat cu 11-0! (GALERIE FOTO)

17 Mar 2022 2604

Constanța Când va începe cursul intensiv de arbitri de fotbal

14 Feb 2022 2105