„Lupii tineri“ de la Farul Constanța, printre cei mai buni din lot în cantonamentul montan. Miercuri, încă un amical (GALERIE FOTO)


 
  • Puștii „marinarilor“ încearcă să profite la maximum de șansa oferită.
 
Patru fotbaliști născuți în anul 2005, Andrei Borza (fundaș stânga), Adrian Mazilu (atacant), Luca Banu (mijlocaș) și Vlad Răfăilă (portar), sunt cei mai mici juniori prezenți în cantonamentul Farului Constanța de la Poiana Brașov.
 
În ierarhia celor mai tineri componenți ai grupului „marinarilor“, ei sunt urmați de mijlocașul Ianis Malama, născut în 2004. Borza, Mazilu, Banu și Răfăilă sunt la primul stagiu de pregătire alături de seniori, pe când Malama a mai bifat un cantonament cu Farul. Toți cei cinci puști au fost printre cei mai buni din lotul de 31 de jucători, „încercând să profite la maximum de șansa oferită“, după cum se arată pe site-ul oficial al Farului.
 
„Perioada de pregătire a decurs foarte bine până acum. În noul sezon mi-am propus să am cât mai multe meciuri și cât mai multe victorii în tricoul Farului. Meciurile amicale de până acum din această vară au fost bune, cu intensitate. Am vrut să le câștigăm pe toate, dar nu a fost să fie. Farul este un club mare și, după cum am mai spus, e o onoare să fiu aici. Am calitate ofensivă foarte mare și defensiv știu să mă apăr. Jucătorul meu favorit este Marcelo, un fotbalist agresiv în apărare, dar care are și calități ofensive. Școala este foarte importantă pentru mine și încerc să-i aloc cât mai mult timp. Materiile mele preferate sunt engleza și româna. În afara fotbalului, îmi place să citesc, să ies cu prietenii și să mă joc Play-station. Adversarul din meciul de debut al noului sezon, U Craiova 1948, e foarte bun, dar cu siguranță vom câștiga“, a declarat Andrei Borza, pentru Farul TV.    
 
„Dacă Andrei Borza a debutat deja în Liga 1, Adrian Mazilu a impresionat inclusiv la testele fizice, chiar dacă ritmul și intensitatea antrenamentelor de la prima echipă sunt mult mai ridicate. Toți patru (n.r. Borza. Mazilu, Banu și Răfăilă) sunt născuți în orașul sau județul Constanța și știu deja ce înseamnă Farul pentru Dobrogea! Ianis Malama îi urmează este la al doilea cantonament cu Farul, iar această «experiență» l-a ajutat să fie, de asemenea, printre cei mai buni din această perioadă“, este unalt mesaj al Farului.
 
Miercuri, 6 iulie, echipa de pe litoral susține penultimul meci de pregătire din pre-sezon, întâlnind, de la ora 10.30, la Buftea, Petrolul Ploiești, nou-promovată în Superligă. În celelalte patru amicale, la munte, „marinarii“ au înregistrat o victorie, două egaluri și un eșec, astfel: 3-1 (Kiki, Cojocaru, Pitu) cu FC Brașov (Liga a 2-a), 0-0 cu CS Mioveni (Superliga), 2-3 (Morar, Mladen) cu Chindia Târgoviște (Superliga) și 2-2 (R. Ion, Casap) cu Csikszereda Miercurea Ciuc (Liga a 2-a). Ultimul test este pe 8 iulie, de la ora 19.00, la Ovidiu, cu CSA Steaua București (Liga a 2-a), aceasta fiind partida de prezentare a „marinarilor“ pentru noul sezon. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:

Sondaj de opinie
Urcă Farul Constanța în clasament în sezonul 2022/2023 al Superligii, față de ediția trecută? Ce cred respondenții


Farul Constanța, egalată la ultima fază de Csikszereda Miercurea Ciuc

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 493

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 563

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 807

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 897

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 819

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1442

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 615

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 670

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2078

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719