Luptătoarea Ana-Maria Pârvu, de la CSS Mangalia, medaliată la Campionatul Balcanic

CSS Mangalia a urcat pe podium la Campionatul Balcanic de lupte rezervat juniorilor mici (14 - 15 ani), de la Bursa (Turcia), prin sportiva Ana-Maria Pârvu. Aceasta a concurat la categoria 48 kg şi a obţinut medalia de bronz. 

O altă luptătoare de la CSS Mangalia, Ana-Maria Predică, s-a clasat pe locul patru la categoria 57 kg. Ambele sportive sunt pregătite la club de Marian Oancea. „Sunt luptătoare tinere, la început de carieră. Din pricina unei mici greşeli, Ana-Maria Pârvu a pierdut un meci şi s-a clasat astfel pe locul trei“, a declarat Marian Oancea. Anei-Maria Pârvu a contribuit şi ea, prin medalia cucerită, la clasarea pe locul doi a echipei României în ierarhia pe naţiuni de la Campionatul Balcanic.

De curând, CSS Mangalia a mai obţinut o medalie la o întrecere internaţională de primă mărime, Campionatul Mondial de cadete de la Tbilisi (Georgia), la care Andreea Beatrice Ana a urcat pe treapta a doua a podiumului.

De asemenea, la Campionatul Balcanic de juniori, de la Craiova, Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa, a cucerit aurul la categoria 50 kg, iar colegul său de club Răzvan Arnăut, care a concurat la categoria 55 kg, a luat bronz. Ambii sportivi sunt pregătiţi de Grigore Gheorghe.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu în lumea presei românești! Jurnalistul Mihnea Petru-Pârvu s-a stins din viață!

23 Aug 2020 2267

Cluburile din judeţul Constanţa, pe podium Andreea Ana şi Minur Pârvu au câştigat Cupa României la lupte (galerie foto)

28 Nov 2017 2819

Formaţia Mangaliei, locul trei pe echipe Ana-Maria Pârvu şi Constantin Manea, campioni naţionali la lupte libere (galerie foto)

28 Oct 2014 4399