Luptător la CS Farul Constanța La numai 20 de ani, Florin Tița a devenit vicecampion european de seniori (galerie foto)

Performanță deosebită pentru luptătorul constănțean Florin Tița, de la CS Farul Constanța, care, la numai 20 de ani, a disputat astăzi finala Campionatului European de lupte la seniori, de la București.

Florin l-a întâlnit în meciul pentru medalia de aur pe rusul Kabaloev, în fața căruia a pierdut, rămând astfel cu argintul.

O medalie care va cântari mult în viitorul luptătorului român de la Greco-romane! Pentru România, este a doua medalie de argint la acest Campionat European, la care se adaugă și un bronz. Felicitări, Florin! Felicitări antrenorilor si staff ului!, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Lupte.


La club, Florin Tița este pregătit de antrenorul Grigore Gheorghe. Luptătorul este campion național la toate categoriile de vârstă, iar anul trecut, în care a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under-23, a luat aur la Naționalele de junior, seniori și tineret! În acest an, a devenit vicecampion la aceeași competiție continentală.

La Campionatul European de seniori din capitala României, a urcat pe podium, obținând bronzul, și Andreea Ana, sportivă originară din Mangalia, legitimată în prezent la CSA Steaua Bucureşti.

Prima medalie pentru România!!! Ana Andreea Beatrice câștigă bronzul la categoria 55 kg, învingând-o pe Mariana Drăguțan, din Moldova!!! Bravo, Ana! Felicitări antrenorilor și staffului! ,,Sunt fericită că am adus prima medalie la această ediție a Campionatului European de la București. Pentru mine e o medalie extrem de valoroasă și importantă pentru că e prima obținută la nivel de Seniori!, a spus Ana Andreea Beatrice, una dintre cele mai promițatoare luptătoare din România, este postarea de pe pagina de Facebook a FRL.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte) 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptători la CS Farul Constanţa Războinicii zăpezilor! Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, pregătire cu lotul olimpic la Piatra Arsă

11 Jan 2021 3064

Florin Tiţa şi Andreea Ana, incluşi în clasamentul celor mai buni luptători români ai anului 2020

01 Jan 2021 3084

Florin Tiţa şi Andreea Ana participă la Campionatul European de lupte pentru seniori (galerie foto)

10 Feb 2020 2497

Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, performera anului la seniori U-23. Au fost laureaţi şi alţi sportivi din judeţul Constanţa (galerie foto)

06 Jan 2020 2185

Luptător adevărat. Şi-n sport, şi-n viaţă! Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa Din centrul de plasament, pe podiumul Campionatului European

16 Apr 2019 2984

UPDATE Luptătorii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanţa, vicecampioni europeni (galerie foto)

06 Mar 2019 1579

Florin Tiţa şi antrenorul său, Gheorghe Grigore, pe primul loc în topul luptelor constănţene pe 2018 (galerie foto)

25 Dec 2018 1618

Două medalii de aur şi una de argint pentru CS Farul Constanţa la Campionatul Naţional de lupte (galerie foto)

16 Jul 2018 2118

Andreea Ana şi Florin Tiţa, medaliaţi cu aur la Campionatul Balcanic de lupte (galerie foto)

01 Nov 2017 2090

Luptătorii constănţeni s-au calificat în finală

31 Oct 2013 1678