Luptători la CS Farul Constanţa Războinicii zăpezilor! Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, pregătire cu lotul olimpic la Piatra Arsă

  • Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut îl au ca antrenor la CS Farul Constanţa pe Grigore Gheorghe.
 

Lotul olimpic de lupte greco-romane al României se află în această perioadă în cantonament la Piatra Arsă, pregătirea punând accent pe factorul fizic.

Printre sportivii pe care antrenorii Anton Arghira şi Petre Cărare îi au sub comandă în cantonament se află şi doi reprezentanţi ai CS Farul Constanţa, campionii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, pregătiţi la club de Grigore Gheorghe. Luptătorii tricolori trag tare la Piatra Arsă, din program nelipsind şedinţele de pregătire în zăpadă.

„Lotul olimpic de greco-romane, condus de Anton Arghira şi Petre Cărare se pregătește la înălțime pentru obiectivele ce bat la ușă! Bătătorite de generații întregi de campioni, cărările de la Piatra Arsă sunt martore și azi la sacrificiile luptătorilor!”, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Lupte.


„E o perioadă foarte importantă a anului, de acumulare fizică. La finele lunii februarie şi începutul lui martie, Răzvan Arnăut va participa la două turnee de calificare la Jocurile Olimpice, la categoria 60 kg“, a declarat Grigore Gheorghe.


În topul Federaţiei Române de Lupte

La finele lui 2020, Biroul Federal al Federaţiei Române de Lupte a votat clasamentul celor mai buni sportivi ai anului trecut, conform performanțelor. În ierarhie au fost incluşi şi Florin Tiţa, dar şi Andreea Ana, de la CSA Steaua Bucureşti, sportivă originară însă din Mangalia, unde a început şi a crescut în acest sport, cu antrenorul Marian Oancea. „Constanța demonstrează că este o forță în lupte, prin cei doi sportivi de 10, Ana Andreea şi Florin Tiţa. Al treilea era sigur Răzvan Arnăut, dacă nu se opera anul acesta. Felicitări tuturor, viața este o luptă, deci... luptă! Numai împreună vom reuşi!”, a fost mesajul lui Vasile Vicol, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa.


Sursa foto: Facebook (Theo Horătău)


Citeşte şi:

Florin Tiţa şi Andreea Ana, incluşi în clasamentul celor mai buni luptători români ai anului 2020
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Tiţa şi Andreea Ana, incluşi în clasamentul celor mai buni luptători români ai anului 2020

01 Jan 2021 3198

Florin Tiţa şi Andreea Ana participă la Campionatul European de lupte pentru seniori (galerie foto)

10 Feb 2020 2553

Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, performera anului la seniori U-23. Au fost laureaţi şi alţi sportivi din judeţul Constanţa (galerie foto)

06 Jan 2020 2211

Luptător adevărat. Şi-n sport, şi-n viaţă! Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa Din centrul de plasament, pe podiumul Campionatului European

16 Apr 2019 3007

Luptător la CS Farul Constanța La numai 20 de ani, Florin Tița a devenit vicecampion european de seniori (galerie foto)

13 Apr 2019 2034

UPDATE Luptătorii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanţa, vicecampioni europeni (galerie foto)

06 Mar 2019 1612

Florin Tiţa şi antrenorul său, Gheorghe Grigore, pe primul loc în topul luptelor constănţene pe 2018 (galerie foto)

25 Dec 2018 1647

Două medalii de aur şi una de argint pentru CS Farul Constanţa la Campionatul Naţional de lupte (galerie foto)

16 Jul 2018 2139

Andreea Ana şi Florin Tiţa, medaliaţi cu aur la Campionatul Balcanic de lupte (galerie foto)

01 Nov 2017 2117

Luptătorii constănţeni s-au calificat în finală

31 Oct 2013 1700