Luptătorii de la Shobu, pe podium la Bucharest Challenge International Cup „Curajul de a merge mai departe, indiferent de greutăţi!“ (galerie foto)


 
  • Reprezentanţii clubului din judeţul Constanţa au avut evoluţii deosebite şi au obţinut (la kata şi la kumite) 15 medalii (cinci de aur, şase de argint şi patru de bronz).
 
CS Shobu Cumpăna a participat cu 11 sportivi, practicanţi de karate, la ediţia a opta a Bucharest Challenge International Cup, care a reunit peste 330 de participanţi de la 33 de cluburi din şase ţări: Spania, Ucraina, Anglia, Republica Moldova, Turcia şi România.
 
Luptătorii de la Shobu au avut evoluţii deosebite şi au obţinut (la kata şi la kumite) 15 medalii (cinci de aur, şase de argint şi patru de bronz), astfel: la kata - sensei Bogdan Istrate, senpai Georgiana Pescaru - aur, Alexandru Carapcea, Karina Biţi - argint, Robert Ivaşcu - bronz; la kumite - senpai Georgiana Pescaru, Robert Ivaşcu, Mădălina Ionescu - aur, Alexandru Carapcea, Karina Biţi, Vlad Dediu, Eric Comănescu - argint, Natalia Biţi, Radu Istrate şi Esra Agigheldi - bronz.
 
„Mulţumim organizatorilor, Federaţiei Române de Karate Kyokushin, Shihan Gruia Docan şi staff-ului Budo Gym! Felicitări maxime pentru organizarea impecabilă! Deşi evenimentele din ultimii doi ani nuau fost în favoarea unor antrenamente susţinute şi complete, sportivii noştri au reuşit să treacă peste greutăţi şi emoţii şiau reprezentat cu mândrie clubul Shobu. Mulţumim părinţilor pentru susţinere, ajutor, implicare, dar şi sportivilor pentru mobilizare, seriozitate şi curajul de a merge mai departe, indiferent de greutăţi!“, a fost mesajul clubului Shobu.             
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citeşte şi:
 

Constanţa
Georgiana - Ştefania Pescaru, campioana la Karate Kyokushin care urmează şi o carieră militară


Bogdan Istrate, din nou medaliat cu aur
Luptătorii de la CS Shobu Constanţa, de cinci ori pe podium la Campionatul European (galerie foto)


Sprijiniţi şi de autorităţile locale de la Cumpăna
Povestea frumoasă a Asociaţiei Sportive de Arte Marţiale Shobu Constanţa (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surpriza a venit din partea lui Moș Crăciun La Cumpăna s-a disputat Cupa Shobu. Pe podium au urcat și sportivi din localitate (galerie foto)

17 Dec 2019 2418

Bogdan Istrate, din nou medaliat cu aur Luptătorii de la CS Shobu Constanţa, de cinci ori pe podium la Campionatul European (galerie foto)

25 Jul 2019 4267

Sportivii de la Shobu Constanţa, pe podium la Campionatul Naţional Unificat de Karate Kyokushin (galerie foto)

09 Apr 2019 4640

Mai multe competiţii sportive organizate la Cumpăna

10 Apr 2017 3184

Sportivii de la Shobu Kyokushin Karate din Cumpăna, trei medalii la Cupa Mondială (galerie foto)

08 Jul 2015 4258