Sport

Luptătorul Alex Filip, din Constanţa, s-a impus în gala Superkombat de la IaşiAlex Filip a fost singurul dintre cei cinci luptători constănţeni participanţi la gala Superkombat de la Iaşi care a câştigat. Sportivul de la Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu) l-a învins într-un meci la categoria -77 kg pe Igor Scoda, din Republica Moldova, partida decizându-se după o repriză de prelungiri.
 
Ceilalţi luptători de pe litoral, Cristi Stoica (CS Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), Ionuţ Şandur (Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Adrian Roşca (CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep) şi Eduard Chelariu (CS Pontica; antrenor, Daniel Asaftei), au pierdut. „M-am confruntat cu un adversar destul de dificil, un rus stabilit în Republica Moldova, cu un palmares foarte bun, 24 de victorii şi trei înfrângeri. A fost o partidă tehnică şi care pe care. Mă aşteptam ca Igor Scoda să cedeze după loviturile de picior pe care le-am expediat, dar le-a dus, iar meciul a ajuns în extra-round. Am susţinut patru meciuri la Superkombat până acum în acest an şi mai am unul, luna viitoare, la Constanţa“, a spus Alex Filip. 

„Să fii luptător înseamnă să nu te dai bătut”

La categoria -77 kg, Cristi Stoica a cedat la decizie unanimă (29-28, 29-28, 29-28) în disputa cu ucraineanul Maksim Pleşko. „În seara asta (n.r. sâmbătă), am aflat gustul înfrângerii. Nu ştiu dacă am dezamăgit pe cineva, dar m-am dezamăgit pe mine. Să fii luptător înseamnă să nu te dai bătut însă, aşa că o să mă vedeţi într-o formă mult mai bună. Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat. Osu!”, a postat Cristi Stoica pe Facebook.

Eşti şi vei rămâne un campion!”

La categoria -81 kg, Ionuţ Şandur a luptat cu elveţianul Daniel Stefanovski, care s-a impus prin KO în repriza a treia. La aceeaşi categorie a evoluat şi Adrian Roşca, al cărui adversar, Adelin Mihăilă, a câştigat şi el prin KO, în prima rundă. Antrenorul lui Roşca, Samir Regep, a dezvăluit însă că elevul său a luptat accidentat, având o problemă la piciorul stâng, căpătată la un antrenament, dar că Adrian va avea ocazia revanşei pe 12 noiembrie, la Constanţa. „Mă bucur că i s-a oferit această şansă lui Adrian. E hotărât să arate că această înfrângere a fost o întâmplare“, a spus Samir Regep, care a postat şi pe Facebook un mesaj: „Indiferent de rezultat, faptul că ai acceptat să urci în ring arată că eşti şi vei rămâne un campion, Adrian Roşca!”.

„Îmi pare rău că v-am dezamăgit. Nu spun asta ca să mă scuz, dar am urcat în ring accidentat la picior, în urma unui antrenament susţinut cu senseiul meu în parc. Sper ca la următoarele meciuri să nu vă dezamăgesc. Cei care mă cunosc şi cei care au luptat cu mine ştiu că eu nu renunţ aşa uşor la luptă!”, a fost mesajul lui Adrian Roşca.  
 

Meciul lui Chelariu se terminase egal   

Toţi cei patru constănţeni au luptat în secţiunea New Heroes a galei, iar în partea a doua a evenimentului, World Grand Prix, de pe litoral a evoluat Eduard Chelariu, care s-a duelat la categoria -71 kg cu ieşeanul Andrei Leuştean. Succesul i-a revenit reprezentantului gazdelor, după ce partida se încheiase la egalitate. La cântarul oficial însă, înainte de meci, Chelariu a avut un kilogram peste limita normală, iar marja de eroare era de 500 de grame. Constănţeanul nu a mai putut slăbi însă 500 de grame, iar în aceste condiţii, cei doi luptători au căzut de acord ca partida să se dispute aşa, dar, în caz de egalitate, să câştige Leuştean, ceea ce s-a şi întâmplat.

Pe 12 noiembrie, la Constanţa va fi o nouă gală Superkombat, alcătuită dintr-o piramidă de 8 Superkombat la categoria -71 kg şi mai multe super-fight-uri.   

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 2983

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“

11 Jan 2019 1919

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

08 Dec 2018 3015

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 1698

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6374

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

07 Aug 2018 3129

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 5750

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 877

Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

05 Jun 2018 1737

Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

10 May 2018 2939

Luptător la Sharks Gym Constanţa Alex Filip, înfrângere în gala Golden Fighter, din Bulgaria. Prima repriză o câştigase clar! (galerie foto)

29 Apr 2018 2309

Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

27 Mar 2018 2049

Clubul Sharks Gym a deschis o filială la Mangalia Alex Filip va evolua în gala Golden Fighter 4 din Bulgaria. Iar înainte în Superkombat (galerie foto)

06 Mar 2018 2824

Luptătorul MMA Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa „Puştiul dinamită“ va evolua din nou într-o gală în Republica Moldova

12 Jan 2018 4836

Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor

25 Nov 2017 3920