Luptătorul Cristian Somandru, vicecampion național, și antrenorul Vasile Vicol, premiați la Cumpăna (galerie foto)


 
  • La Campionatul Național de la Lugoj, Cristian Somandru a cucerit medalia de argint la categoria 55 kg.
  • La festivitatea de premiere de la Cumpăna, au participat, în afară de luptător și de antrenorul său, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, și directorul CS Victoria Cumpăna, Ion Răuță.
  • Totodată, cu sprijinul unor agenți economici din Cumpăna, 42 de mici fotbaliști legitimați la CS Victoria Cumpăna au primit noi echipamente de prezentare.
 
Luptătorul de la CS Victoria Cumpăna Cristian Somandru și antrenorul Vasile Vicol au fost premiați de Primăria și Consiliul Local Cumpăna pentru rezultatul deosebit înregistrat de sportiv la Campionatul Național de seniori U-23, întrecere care s-a desfășurat la Lugoj, județul Timiș.
 
Cristian Somandru a cucerit medalia de argint, devenind vicecampion național, la categoria 55 kg, iar la festivitatea de premiere de la Cumpăna, au participat, în afară de luptător și de antrenorul său, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, și directorul CS Victoria Cumpăna, Ion Răuță.
 
„Bucurie și valoare acasă la Cumpăna, aduse de tânărul nostru cumpănean Cristian Somandru, în urma Campionatului Național individual de lupte, seniori U-23. Cristian al nostru a venit acasă vicecampion național la categoria 55 kg. De acum înainte, el are porți deschise spre multe victorii. Să aibă încredere în forțele proprii, în profesorul - antrenor Vasile Vicol, care este și președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, dar face parte și din Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, a cărei secție de lupte a adus multe medalii. Nimic nu poate fi mai frumos decât să ne premiem campionii. Consiliul Local Cumpăna și CS Victoria Cumpăna se îngrijesc de sport, care este un mod de viață la Cumpăna. Sportul și campionii săi sunt mândria comunei Cumpăna. La noi acasă, la Cumpăna, sportul este la loc de cinste“, a declarat primarul Cumpenei. 

 
Noi echipamente de prezentare pentru micii fotbaliști

 
Totodată, cu sprijinul unor agenți economici din Cumpăna, 42 de mici fotbaliști legitimați la CS Victoria Cumpăna au primit noi echipamente de prezentare, constând în tricouri și șorturi. Jucătorii sunt născuți în anii 2008, 2009 și 2010 și fac parte din două grupe, fiind pregătiți de antrenorul Constantin Gache. „Așa cum ne-am obișnuit, oamenii cu suflet mare, agenți economici din Cumpăna, sunt alături de sportivii comunei. În numele sportivilor cumpăneni și al părinților, primarul Mariana Gâju, împreună cu directorul Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, Ion Răuță, și antrenorul Constantin Gache, le mulțumesc sponsorilor pentru contribuția adusă în dezvoltarea sportului cumpănean. La Cumpăna, sportul este un mod de viață, iar micii sportivi au acum și mai multe motive pentru a continua să facă performanță la cel mai înalt nivel“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Luptătorii de la CS Victoria Cumpăna, premiaţi pentru rezultatele obţinute la Europene şi Naţionale
 
Luptătoarea Gabriela Prodan va concura la Campionatul European. Premieră pentru sportivii din Cumpăna!
 
Primăria Cumpăna a premiat gimnastele care au participat la Cupa Ghimbav

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Juniorii de la Farul Constanța, trei meciuri amicale, trei victorii (GALERIE FOTO)

07 Aug 2023 1572

Lupte pe plajă Şase medalii la Cupa Poseidon pentru CS Victoria Cumpăna, care a ocupat locul trei din 25 de cluburi (galerie foto)

30 Jun 2018 2374