Lupte CS Victoria Cumpăna, aur pe echipe la Campionatul Național


 
  • La individual, șase sportive ale clubului din județul Constanța au urcat pe podium.
 
Medgidia a găzduit Campionatul Național de lupte rezervat juniorilor mici (9-11 ani), o întrecere care a reunit peste 350 de sportivi, reprezentând 38 de cluburi din întreaga țară.
 
Din concurs nu a lipsit CS Victoria Cumpăna, care a obținut rezultate deosebite, atât la individual, cât și pe echipe, unde a obținut medalia de aur.
 
La individual, au urcat pe podium:
 
Locul 1 - cat. 24 kg - Alexia Gavrilă
Locul 1 - cat. 44 kg - Maria Cocotă
Locul 2 - cat. 22 kg - Adelina Bulgaru
Locul 2 - cat. 30 kg - Luiza Toroancă
Locul 2 - cat 48. kg - Teodora Moraru.
Locul 3 - cat. 34 kg - Maria Moraru.

 

„Sportivele clubului Victoria Cumpăna, pregătite de profesorul Vasile Vicol și-au demonstrat și de această dată valoarea, cucerind medalia de aur pe echipe, asta după ce la Costinești în luna iunie au obținut titlul de Campioane Naționale. Felicitări luptătoarelor noastre și mult succes în urmatoarele competiții!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

Am scris istoria… din nou, după ce acum 3 luni la Costineşti am reuşit aceeaşi performanță cu aceeaşi sportivi, demonstrând că titlul din vară nu a fost o întâmplare. Cresc frumos, au început să îşi arate colții, au început să «spulbere» visele copiilor… pe saltea. Frica/emoțiile/teama plutesc în aer, este cel mai greu meci, toți au această teamă, dar împreună o mai domolim.


 
Mulțumesc tuturor sportivilor pentru dăruire, antrenamentele istovitoare şi kg de transpirație au demonstrat că nu au fost în zadar şi după muncă, răsplata binemeritată. Toți copiii vor pe podium, este o luptă grea, dar nu imposibilă. Prin muncă, disciplină, seriozitate, apar şi rezultatele, satisfacțiile.
 

Sportul ajută la formarea unei discipline desăvârșite, etică sănătoasă și o bună cunoaștere a capacităților de concentrare și de supraviețuire, formează caracterul, disciplinează mintea şi corpul. Pentru luptători viața are un alt gust, pe care ceilalți nu îl vor simți niciodată.
 
Luptele ne ajută să învingem greutățile vieții şi să mergem până la capăt de fiecare dată.

Pășește cu atenție în lume și nu te abate de la principiiile tale. Lasă curat în urma pașilor făcuți zi de zi. Dă dovadă de caracter și emană frumos în jurul tău. Păstrează credința vie în suflet și onoarea nepătată, deoarece toți cei care vin în urma ta, înainte de toate vor fi influențați de ceea ce faci tu și de ceea ce transmiți prin atitudinea avută, abia mai apoi de ceea ce le vei spune!, a menționat Vasile Vicol.  

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
Sportivii de la CS Victoria Cumpăna au cucerit zece medalii la Cupa „Micul Luptător“ (GALERIE FOTO)
 
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna
Campionii secțiilor de gimnastică ritmică, lupte și fotbal, premiați (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șahiștii de la CS Victoria Cumpăna, rezultate frumoase la turneul „Grand Prix MegaChess” (GALERIE FOTO)

18 Jan 2023 789

Constanța Rezultatele din prima zi a „Trofeului Liga Old Boys“ (GALERIE FOTO)

08 Jan 2023 3241

Campionii Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, premiați la Gala Sportului Cumpănean. 170 de medalii cucerite în 2022 (GALERIE FOTO)

17 Dec 2022 1005

Fotbalul județului Constanța Etapa a 18-a a Ligii a 4-a. Rezultate și clasamente

04 Dec 2022 1967

„Cel mai frumos dar, în prag de sărbători!“ Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 14 medalii la ultimele două competiții din acest an (GALERIE FOTO)

22 Nov 2022 894

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, alături de sportivele de la Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna. Cu ce medalii s-au întors fetele

07 Nov 2022 939

Lupte Sportivi din județul Constanța, medaliați la Campionatul Balcanic. Aur, argint și bronz!

31 Oct 2022 1158

Fazele județene ale turneelor „Gheorghe Ola“ și „Gheorghe Ene“ și-au desemnat laureatele. Meciurile, disputate la Cumpăna și Techirghiol (GALERIE FOTO)

31 Oct 2022 1224

Fotbalul județului Constanța Etapa a 13-a a Ligii a 4-a. Rezultate și clasamente

30 Oct 2022 1827

„Cu fiecare competiție, mândria comunei Cumpăna crește!“ Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 26 de medalii la turneul „Rhythmic Star“

25 Oct 2022 915

Mini-fotbal La Cumpăna și Techirghiol se dispută faza județeană a turneelor „Gheorghe Ola“ și „Gheorghe Ene“

24 Oct 2022 1153

Luptătorii de la CS Victoria Cumpăna, pe podium și la Naționalele de la Târgu Mureș. „Voi, tinerii campioni, sunteți mândria noastră!“

18 Oct 2022 1012

19 medalii la Arad Trophy! Gimnastele de la Victoria Cumpăna, ultima verificare înainte de Naționale și Cupa României (GALERIE FOTO)

08 Oct 2022 980

Gimnastică ritmică Sportivele de la CS Victoria Cumpăna, 20 de medalii la Cupa Ghimbav (GALERIE FOTO)

22 Sep 2022 1052

Hora campionilor! Hoina Craiova, patru titluri naționale, cu victorii pe linie, obținute pe litoral, la Cumpăna și Eforie Nord

20 Aug 2022 1210