Lupte Echipele CSS Mangalia - CS Aurora 23 August și CS Medgidia au devenit campioane naționale (galerie foto)

 

 
  • CSS Mangalia - CS Aurora 23 August a fost cea mai bună formație din concurs la categoria de vârstă Under-15.
  • La competiția de la Tg. Mureș, CS Medgidia a cucerit aurul la junioare mici.
  • Palmaresul strălucitor al litoralului la întrecere a fost întregit de clasările pe podium ale sportivilor de la CS Farul Constanța și Poseidon Limanu 2 Mai.
 
Rezultate deosebite pentru echipele feminine de lupte CSS Mangalia - CS Aurora 23 August și CS Medgidia, care, la Campionatul Național de la Tg. Mureș, rezervat juniorilor mici și juniorilor 4, au devenit campioane ale României.
 

CSS Mangalia - CS Aurora 23 August a fost cea mai bună formație din concurs la categoria de vârstă Under-15, în timp ce echipa CS Medgidia a cucerit aurul la junioare mici. Palmaresul strălucitor al litoralului la această întrecere a fost întregit de clasările pe podium ale sportivilor de la CS Farul Constanța și Poseidon Limanu 2 Mai. „Subliniem și munca titanică din spatele acestor rezultate, care nu se vede. Constanța, campioană pe echipe la juniori mici, prin clubul CS Medgidia, campioană pe echipe la U15, prin clubul CSS Mangalia - Aurora 23 August, loc 3 băieți juniori mici pe echipe, prin clubul Farul Constanța şi foarte multe medalii de aur, argint şi bronz obținute la individual. Cluburile dobrogene au avut o evoluție foarte bună, drept dovadă zecile de medalii care au fost obținute. Ca şi preşedinte al Asociației de Lupte Constanța, vă mulțumesc pentru dăruire, devotament şi vă mulțumesc că faceți parte din averea mea“, a fost mesajul lui Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța.
 
Campioanele!
 
Campioanele de la U-15 sunt Diana Voiculescu, Rahela Cuc, Rebeca Leancă, Raluca Pop - de la Aurora 23 August (antrenor, Gici Ciupercă), Alexandra Marinescu, Mihaela Carp, Bianca Luca, Andreea Cabason, Nicoleta Marinescu și Nicoleta Pahoni - de la CSS Mangalia (antrenor, Marian Oancea). 
 
Alte opt medalii valoroase au trecut în vistieria clubului
 
„Suntem campioni naționali, pe cluburi la lupte feminine, junioare mici! Trofeul a fost cucerit de sportivele noastre în cadrul turneului final de la Târgu Mureș. Alte 8 medalii valoroase au trecut în visteria clubului și mulți sportivi au devenit campioni naționali, la competiția în care nu mai puțin 860 de copii au participat. Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor pentru rezultatele extraordinare!“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia. Cele opt medalii au fost obținute de: Elena Drăgoi (categ. 24 kg) - aur, Gabriela Nedelcu (categ. 32 kg) - aur, Carmina Baba (categ. 34 kg) - aur, Natalia Jaca (categ. 48 kg) - argint, Maria Ion (categ. 28 kg) - bronz, Sara Gheorghe (categ. 22 kg) - bronz, Gabriela Jinga (categ. 40 kg) - bronz, Mariana Tănase (categ. 29 kg) - bronz. De asemenea, Raisa Monea, Petrica Mihoc și Ioana Drăgoi au ocupat locul cinci. 
 

Despre rezultatele CS Farul Constanța la Tg. Mureș, citește AICI.
 
Au pierdut podiumul pentru trei puncte!

 
De la CS Poseidon Limanu 2 Mai (antrenori, Cornelius Dorian Trucmel și Alina Ivan) au urcat pe podium Andrei Cioran (categ. 23 kg) - medalie de aur, Tudor David (categ. 27 kg) - argint, Albert Ciolac (categ. 32 kg) - argint, Gabriel Surdu (categ. 46 kg) - argint, Ionuț Cojocaru (categ. 29 kg) - bronz, Andreea Budeanu (categ. 32 kg) - bronz și Rareș Tudor (categ. 34 kg) - bronz. Sergiu Șachir (categ. 47 kg), Narcisa Bunduc (categ. 44 kg) și Robert Stăncilă (categ. 42 kg) au fost aproape de medalii, ocupând poziția a cincea. „Sportivii comunei noastre au obținut rezultate bune. În prima zi a competiției, la juniori mici, am pierdut podiumul pentru 3 puncte la clasamentul pe cluburi, ajungând pe locul IV din 28 de cluburi, iar la Juniori IV - pe locul 10 din 52 de cluburi participante. Felicitări sportivilor și antrenorilor! Se poate și mai bine!“, este mesajul clubului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia, Asociația Județeană de Lupte Constanța, Cornelius Dorian Trucmel) 

 
Citește și:
 
Constanța a găzduit Campionatul Mondial de lupte pe plajă. Pe podium au urcat și reprezentanți ai litoralului (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lupte CSS Mangalia, vicecampioană națională la categoria Under-17 (GALERIE FOTO)

18 Oct 2023 870

Rugby CSM Constanța, victorii importante la categoriile Under-20 și Under-18, cu Dinamo și CSS Bârlad (GALERIE FOTO)

03 Apr 2023 1569

Marian Oancea E profesor de lupte la Mangalia, dar și salvator la ISU „Dobrogea“. Recent, a participat, pe mare, la salvarea a doi tineri (GALERIE FOTO)

02 Aug 2022 4600

Lupte Ana Maria Pîrvu și Daniel Sandu, din Mangalia, medaliați la Europene. Sportiva - distincții la două competiții (GALERIE FOTO)

11 Jul 2022 2007

Lupte Sportivii din județul Constanța, remarcați și la Cupa României Under-20

02 Jun 2022 1869

Lupte Alexandra Voiculescu (CS Poseidon Limanu 2 Mai) și Denis Chirică (CSS Mangalia), pe podium la Gimnaziada din Franța (GALERIE FOTO)

25 May 2022 2219

Vicepreședinte la Academia Hagi Neculai Tănasă, două goluri în Liga 1, ambele marcate lui Ștefan Preda, actualul antrenor de portari al Farului (GALERIE FOTO)

28 Apr 2022 7251

Lupte Judeţul Constanţa, vârf de lance la Naţionale şi la Cupa României. Titluri şi alte medalii cu duiumul! (galerie foto)

20 Oct 2021 4280

Luptătorul Daniel Sandu, de la CSS Mangalia, medaliat la Campionatul European

17 Jun 2021 3257

UPDATE Diana Voiculescu şi Nicoleta Marinescu luptă pentru a urca pe podium la Campionatul European

28 May 2021 3516

Revista presei locale

24 Aug 2018 1987

HC Dobrogea Sud, CSS1 Constanţa şi CSS Medgidia, aur la Campionatul Naţional de handbal pe plajă (galerie foto)

04 Aug 2018 5859

Revista presei locale

12 Sep 2017 2449

Cleopatra Mamaia, pe locul cinci Rugbyştii de la CSS Bârlad au cucerit, la Constanţa, titlul de campioni ai României

12 Jun 2017 3521

Turneul final al Naționalelor de rugby Under-16 debutează, mâine, la Constanța

03 Jun 2017 3177