Mădălin Crăciunică, alesul Super Pro Contract pentru o luptă în străinătate oferit lui „Little Groot“, după evoluţia de la gala Urban Legend

Ediţia a şasea a galei de sporturi de contact Urban Legend, de la Constanţa, a fost organizată în colaborare cu biroul de impresariat sportiv Super Pro, care a anunţat înainte de eveniment că îi va oferi un contract individual pentru o luptă în străinătate luptătorului care va impresiona cel mai mult în cadrul galei.
 
Iar, după cum a dezvăluit promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship, alesul Super Pro este Mădălin Crăciunică, de la Urban Legend Academy, care a dispus la categoria 71 kg, într-un meci pe reguli de K1 de Daniel Roibu. „Little Groot“ Crăciunică s-a impus înainte de limită, în repriza a doua.
 
„Mă bucur pentru această victorie, ca şi pentru contractul viitor. E un pas foarte mare în cariera mea“, a declarat luptătorul. „Mădălin va avea o şansă să debuteze la unul dintre evenimentele mari din Europa, să impresioneze şi să treacă luptător de clasă A“, a precizat Mihai Isop.
 
Victoria de la Urban Legend este a treia la rând pentru Crăciunică, după cele din Grecia, de la gala Colosseum (în care l-a învins pe un elen, Papadopoulos), şi de la Cluj, din gala UFT (Ultimate Fighting Tournament), când l-a învins la categoria -75 kg pe Bogdan Costan.

„Vârful carierei mele de până acum“

Mihai Isop a subliniat că promoţia constănţeană Urban Legend a avut un an foarte bun. „Am pus în scenă trei gale, toate la nivel înalt, ultima, Urban Legend 6 Super Pro Gold Edition, fiind vârful carierei mele de până acum. Cred că a fost cel mai frumos eveniment pe care l-am organizat până în prezent. Ne bucurăm că Urban Legend a început să primească şi recunoaştere internaţională“, a precizat promotorul. Referitor la gala care ar putea avea loc la Londra, în vara anului 2019, Mihai Isop a spus: „Voi discuta luna viitoare cu cei doi parteneri ai mei despre această posibilitate. Foarte probabil, voi merge la Londra, să văd la faţa locului care e situaţia, după care vom lua o decizie, dacă vom considera că e în favoarea sportivilor şi a promoţiei“, a punctat Mihai Isop.
 
Sursa foto: Facebook (Mădălin Crăciunică)
 
Citeşte şi:
 
Aurel Răsteanu şi Cătălin Miron au câştigat centurile la gala Urban Legend Super Pro, de la Constanţa
   
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 1041

Actorul Marius Chivu, „Nicu Rață“ din „Las Fierbinți“, l-a felicitat pe luptătorul constănțean Mădălin Crăciunică, după victoria din Colosseum Tournament (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 Nov 2022 2623

Finală constănțeană în piramida de la 77 kg a Colosseum Tournament. Ștefan Orza, învingător. „Diamantul“ are victorii pe linie! (GALERIE FOTO)

27 Aug 2022 2592

Constanța. Luptătorul Mădălin Crăciunică a devenit tătic „Îngerașul! Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“

27 Apr 2020 4702

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12426

Urban Legend, un nou proiect Liga MMA îşi derulează, la Tulcea, prima ediţie. Luptă şi Mădălin Crăciunică, din Constanţa

05 Jul 2019 3904

„Voi lupta să rămână la mine cât mai mult timp!“ Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala „Supreme Night Fight“ (galerie foto)

04 Apr 2019 2680

Sportivi la Urban Legend Academy Mădălin Crăciunică luptă pentru centură în gala „Supreme Night Fight“, în care evoluează şi Cristi Stoica

27 Mar 2019 2746

Eveniment la Constanţa Gala Urban Legend Super Pro e gata de start. Se anunţă un spectacol deosebit!

13 Dec 2018 2930

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala APP Fighting Promotion (galerie foto)

10 Oct 2018 4604

„Un vis împlinit!“ Lucian Stoicoci a trecut proba celor 100 de reprize de luptă şi a urcat la 5 Dan în kickboxing (galerie foto)

26 Sep 2018 5431

„Micul Bonjasky” de la Keru Kento Constanța Mădălin Crăciunică, victorie în gala „Colosseum” de la Iași (galerie foto)

21 Apr 2018 2875

Şansă spre centura mondială Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, de la Keru Kento Constanţa, luptă, la Iaşi, în gala „Colosseum“ (galerie foto)

19 Apr 2018 4528

Luptător la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică, înfrângere la gala internaţională de la Imola. Ce au declarat „Micul Bonjasky“ și antrenorul său

06 Mar 2018 2632

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento Constanţa, luptă diseară în gala de la Imola (galerie foto)

04 Mar 2018 3371