Mai multe evenimente sportive sunt programate în week-end la Constanța. Jandarmii asigură măsurile de ordine

În  acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
În perioada 24-25 februarie a.c., jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din mun.Constanţa, unde vor avea loc opt partide de fotbal în sală, în cadrul competiţiei sportive Trofeul Telegraf.

Mâine, 24 februarie a.c., oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică, la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia sărbătorii tradiţionale „Dragobete”, pe faleza Cazinoului din mun. Costanţa, începând cu ora 13.30, precum şi  în faţa Casei de Cultură din municipiul Mangalia, începând cu ora 17.00.

Duminică, 25 februarie,  jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanţa şi C.S.Cuza Sport Brăila, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17.00.

Totodată, vor fi asigurate măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la adunările publice de protest ce vor avea loc în zona Instituţiei Prefectului Judeţului Constanţa.

”Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului” - au transmis reprezentanții IJJ Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Concert susţinut de Muzica Militară În această seară încep evenimentele dedicate Zilei Marinei Române

23 Jul 2014 2307