Mâine, meci cu CS Baloteşti Gică Butoiu ar fi mulţumit cu o victorie a Săgeţii Năvodari chiar şi cu un joc mai slab

A patra clasată, cu 21 de puncte, în ierarhia seriei întâi a Ligii a II-a la fotbal, Săgeata Năvodari joacă mâine, pe teren propriu, meciul din etapa a 13-a, cu CS Baloteşti (locul 11 - penultimul, cu 9 puncte).
 
„Vom avea o partidă grea, ca toate, de altfel. După despărţirea de antrenorul Cătălin Anghel, toată lumea a crezut că va fi altceva la echipă, că va fi haos. Însă nu e aşa, suntem poate şi mai bine ca înainte. Din păcate, deşi jucăm bine, nu putem să câştigăm. La Berceni, am dominat 90% din meci, dar am pierdut. În partida cu CS Baloteşti, m-aş mulţumi şi cu o victorie venită pe un fond de joc mai slab al nostru. Avem patru absenţe, dar sperăm să câştigăm. Indiferent de probleme, jucătorii şi-au văzut de treabă la antrenamente şi la jocuri. Eu sunt foarte mulţumit. La Berceni, atitudinea echipei a fost extraordinară, mai ales în repriza a doua“, a declarat antrenorul Săgeţii, Gică Butoiu.
 
„Nu contează cum vom juca, trebuie să obţinem cele trei puncte. Degeaba am evoluat bine la Berceni dacă am pierdut. Sperăm să se dorească în continuare promovarea, dar trebuie să se rezolve anumite probleme pentru aceasta, în iarnă. Noi, jucătorii, ne-am dori acest obiectiv, de aceea am venit la Năvodari. Avem cel mai bun lot din serie“, a spus şi fundaşul Marian Cârjă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.