Mangalia Cupa „Shaolin Callatis”, primul concurs organizat la Kung-Fu după un an şi jumătate

 
 
 
Cupa „Shaolin Callatis” la Kung-Fu, la proba „Tuishou” individual şi pe echipe, pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori, masculin şi feminin, se va desfășura duminică, 26 martie, la sala „Shaolin” de la Casa Tineretului din Mangalia.
 
Întrecerea este organizată de CS „Marea Neagră”, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact (preşedinte, prof. Dumitru Mocănaşu).
 
La acest concurs vor participa sportivi din mai multe cluburi, din judeţul Constanţa.
 
Programul este următorul:  
 
- 10.00-10.15 - Deschiderea oficială.
- 10.15-13.00 - Concurs la proba „Tuishou” individual.
- 13.00-14.00 - Pauză de masă.
- 14.00-17.00 - Concurs la proba „Tuishou” pe echipe.
- 17.00-17.30 - Festivitatea de premiere.

 

Acesta este primul concurs organizat la Kung-Fu după o perioadă de un an şi jumătate şi sperăm să reprezinte un impuls pentru sportivi, de a se pregăti şi de a participa la concursurile sportive.
 
Proba «Tuishou» este considerată cea mai uşoară, dintre cele 28 de probe sportive pentru amatori, din Kung-Fu. Dar, de-a lungul anilor, am văzut multe orgolii, ale sportiviilor şi părinţilor, care uneori au fost de neînţeles, exagerate, la o astfel de probă. Am fi înţeles aceasta la probele de «full-contact», unde lupta este foarte dură!


 
Sperăm ca sportivii să-şi dovedească dorinţa de a câştiga şi că vor fi meciuri foarte frumoase, la individual şi la echipe, unde. la categoria de vârstă, este open la greutate şi se poate întîmpla ca un sportiv uşor să se lupte cu unul mult mai greu.
 
Dorim mult succes participanţilor!, a declarat Florin Iordănoaia (7 Duan Kung-Fu), președintele CS Marea Neagră. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Kung-Fu Rezultatele obținute de sportivii din județul Constanța la Cupa „Shaolin Callatis“, de la Mangalia (GALERIE FOTO)

27 Mar 2023 1242

Practicanţii de Kung-Fu din Constanţa participă la Cupa „Blue Danube“

13 May 2016 1886

Luptătoare la Shaolin Callatis Mangalia La numai patru ani, Larisa Nicoleta Ion a luat bronzul la Cupa Wind Extreme (galerie foto)

03 Mar 2016 3575