Mario Lazăr, de la BC Athletic Neptun Constanţa, în echipa ideală a turneului 9 din Liga Naţională

  • În meciul cu CS Municipal 2007 Focşani, Mario Lazăr a fost cel mai bun marcator al echipei constănţene, cu 28 de puncte. 
 
Evoluţiile solide ale baschetbalistului Mario Lazăr (pivot, 2,01 m), de la BC Athletic Neptun Constanţa, în meciurile de la Focşani l-au propulsat în echipa ideală a turneului 9 din Liga Națională.
 
În această formaţie au fost incluşi: Goran Filipovic (CSM U Craiova), Patrick Richard (U BT Cluj-Napoca), Devoe Joseph (CSO Voluntari), Karlo Zganec (U BT Cluj-Napoca) şi Mario Lazăr (BC Athletic Neptun Constanţa). La Focşani, echipa de pe litoral a câştigat meciurile cu CSM VSKC Miercurea Ciuc (78-48, Mario Lazăr marcând nouă puncte) şi cu CS Municipal 2007 Focşani (94-85 după prelungiri, Lazăr fiind cel mai bun marcator al BC Athletic Neptun, cu 28 de puncte).   
 
„Mario Lazăr face cel mai bun meci al său la Athletic de până acum. Doi jucători de la Athletic au stat pe parchet mai mult de 40 de minute, iar Mario Lazăr a fost unul dintre ei. Jucătorul născut la Baia Mare a încheiat meciul în double double, cu 28 de puncte, 13 recuperări şi o pasă decisivă, fiind cel mai eficient jucător al Gladiatorilor din Tomis de pe teren”, a fost mesajul echipei constănţene după meciul cu formaţia din Focşani. 
 
„Am stat bine la capitolul încredere şi cel mai important lucru pe care l-am învăţat a fost team-work, să ne susţinem unul pe celălalt. N-am trăit aşa atmosferă de mult. Am crezut în victorie de la început până la final. Am dat tot ce am putut, m-am luptat pentru fiecare minge, iar efortul a dat roade până la urmă”, a precizat şi Mario Lazăr. 
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la turneul desfăşurat la Focşani, cu Mario Lazăr în prim plan (numărul 7).
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)   
 
Citeşte şi:
 
"Thriller la Focşani!"

BC Athletic Neptun Constanţa, a doua victorie în două zile. Gladiatorii din Tomis s-au impus după prelungiri


BC Athletic Neptun Constanţa a câştigat meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța baschet Andrei Oprean, la al șaselea sezon pe litoral în Liga Națională. Continuă și alți jucători (GALERIE FOTO)

27 Jul 2023 1214

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 aprilie 2021

06 Apr 2021 2017

BC Athletic Neptun Constanţa Andrei Talpeş - „Pentru noi, orice meci jucat e o victorie”

02 Apr 2021 3246

BC Athletic Neptun Constanţa a cedat în duelul cu FC Argeş Piteşti

06 Feb 2021 3007

BC Athletic Constanța a mai achiziționat un jucător. Vine la Gladiatorii din Tomis de la CSO Voluntari

18 Jul 2020 3115