Sport

Meci de centură mondială la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Urcă în ring cei mai în vogă luptători

Cel mai mare show sportiv al anului e găzduit de Mamaia, luna viitoare! E vorba de ediţia a patra a galei de sporturi de contact OSS Fighters, care se va desfăşura pe 22 august, în piaţeta Cazino din staţiunea litorală şi care anunţă un spectacol memorabil.
 
„Cei mai în vogă sportivi. Meci de centură mondială. Invitaţi surpriză de nivel mondial. Meci în cadrul campaniei «Se caută un greu». În cadrul galei veţi asista la un moment cu totul special (invitat special, Eduard Irimia, producţie film artistic de nivel internaţional“, sunt numai câteva dintre ingredientele cu care organizatorii evenimentului sunt siguri că vor avea şi de data această un succes deplin, aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele trei gale, desfăşurate la Constanţa, Mamaia şi Bucureşti.
Organizatori sunt One Star Security (Marius Gheorghe), restaurantul Don Corleone (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener, Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Cosntanţa (George Drăgan); sponsor principal, Gets Bet; sponsor, VMG Plast Recycling.
 

„Încercăm să readucem povestea începută acum 16 ani“

 
În cadrul campaniei „Se caută un greu 2019“, scouter oficial pentru România din partea Superkombat Global va fi Marcel Boboc, fost boxer şi fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box (atunci când forul era condus de Leonard Doroftei). „Îl provoc pe prietenul meu şi omul de sport Marcel Boboc să devină Scouter Oficial din partea Superkombat Global pentru România în campania «Se Caută Un Greu 2019», unde împreună cu promoţia OSS Fighters încercăm să readucem povestea începută acum 16 ani, prin galele care au generat zeci de eroi de-a lungul timpului. Mai avem cu siguranţă ce să găsim în România şi la nivel global, prin ceilalţi parteneri. Cu siguranţă, şi Marcel va ajuta, aşa cum a făcut-o şi în trecut, când ne-a recomandat oameni care în trecut au fost prin ograda Superkombat. În curând, surprize mari pentru cei care credeau că povestea s-a terminat!“, a menţionat promotorul Eduard Irimia, preşedintele promoţiei Superkombat.
 

„Înainte de toate, spiritul Superkombat trebuie să reînvie“

 
Răspunsul lui Marcel Boboc a fost pozitiv. „Cum îmi plac provocările, răspunsul meu este DA! Va trebui să muncim cu toţii, deoarece, cândva, împreună şi cu ajutorul lui Dumnezeu, am reuşit să facem lucruri bune pentru sport şi sportivi, care vor fi greu de depăşit. Înainte de toate, spiritul Superkombat trebuie să reînvie. Voi lua legătura cu absolut toţi care au pus umărul cândva la acest «Fenomen»“, a precizat Marcel Boboc, cel care e naşul de cununie al unui alt fost boxer (şi antrenor), Florin Băţârlău, originar din Bacău, dar stabilit la Constanţa în urmă cu doi ani şi jumătate.
 
Citeşte şi:
 
Campanie de amploare, lansată OSS Fighters 4, în august, la Mamaia. Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din România! (galerie foto)

Cununie inedită la Constanţa. Nuntaşii au purtat ii! S-a căsătorit Florin Băţârlău, fost boxer şi antrenor. Cavalerul de onoare, sportiv din SUA (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

22 Aug 2019 2311

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

22 Aug 2019 616

Cel mai mare show al anului! Meciuri unul şi unul, joi seară, la Mamaia, la gala OSS Fighters 4! Se pune în joc centura mondială

22 Aug 2019 647

Mamaia Luptătorii de la OSS Fighters 4, față în față, în această seară, la cântarul oficial. Marea gală e mâine! (galerie foto)

21 Aug 2019 705

Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 şi filmul „Back2Back“ fac senzaţie, joi seară, la Mamaia (galerie foto)

21 Aug 2019 1271

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

20 Aug 2019 1053

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 1418

La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Amansio Paraschiv îşi apără titlul mondial în faţa italianului Rosario Presti

14 Aug 2019 1065

„Cred că gala OSS Fighters 4 va intra în istorie“ Show total! Eroi care vor juca în filmul „Back2Back“, pe plaja de la Mamaia (galerie foto + video)

09 Aug 2019 2827

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

07 Aug 2019 1280

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

29 Jul 2019 1642

Atenţie, se filmează! Tribuna „Hollywood“ la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Surpriză din partea organizatorilor

25 Jul 2019 1455

„Promit că titlul va rămâne în România!” La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, „Vikingul“ Amansio Paraschiv îşi apără centura mondială

18 Jul 2019 1373

Campanie de amploare, lansată OSS Fighters 4, în august, la Mamaia. Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din România! (galerie foto)

11 Jun 2019 1814

Foşti fotbalişti. „Lupul“ contra „câinelui“ Daniel Chiriţă l-a provocat pe Giani Kiriţă pentru o luptă la OSS Fighters 4, la Constanţa

14 Feb 2019 1809