Meci la Ovidiu contra campioanei CFR Cluj. Cât costă biletele de intrare „Pe teren propriu, Farul este cea mai bună echipă“

 

 
  • Pe locul 1 în clasament, CFR are 41 de puncte, în timp ce Farul a acumulat până acum 24 de puncte.
  • Dan Petrescu a recunoscut că echipa clujeană s-a impus cu noroc la ultimul meci de la Ovidiu.
  • În ziua jocului, casele de bilete ale complexului „Academiei Hagi“ se vor deschide la ora 18.30.
 
Arena principală a complexului Academiei Hagi, de la Ovidiu, va găzdui, sâmbătă, 19 martie, meciul Farul Constanța - CFR Cluj, din etapa a doua a turneului play-off al Ligii 1.
 
Partida începe la ora 20.30. Campioana en-titre a României, formația din Gruia este și liderul actual al clasamentului, cu 41 de puncte, fiind la șapte lungimi față de FCSB, a doua clasată. De cealaltă parte, „marinarii“ au acumulat 24 de puncte până acum. Prețul biletelor pentru acesta partidă este următorul: tribuna 0 - 100 de lei, tribuna 1 - 70 de lei, tribuna 2 - 50 de lei, peluze - 30 de lei. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine: Germanos, Vodafone, Inmedio & Relay și Poșta Română. În ziua jocului, casele de bilete se vor deschide la ora 18.30.

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, și jucătorii „marinarilor“ Constantin Grameni și Marian Aioani au vorbit vineri despre meciul contra campioanei CFR Cluj. 

„Atunci am avut noroc, am recunoscut“
 
În ultimul meci de la Ovidiu, jucat în decembrie 2021, în returul sezonului regular, CFR Cluj s-a impus cu 2-0, dar Farul a pierdut nemeritat. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a subliniat și acum forța „marinarilor“ din propriul fief.
 
„Cred că la meciurile pe teren propriu Farul Constanța este echipa cea mai bună. Mai bună și ca CFR, FCSB sau Craiova. Acasă are cel mai bun joc de atac posibil, ceea ce am simțit și noi la meciul pe care l-am avut la Constanța. Atunci am avut noroc, am recunoscut. Dacă nu recunoști, înseamnă că nu ești corect. Am ajuns foarte rar la poartă, cred că de trei - patru ori, și am marcat două goluri. În schimb, ei au avut foarte multe ocazii. Noi am avut însă un portar în formă excelentă, iar apărarea și-a făcut și ea datoria. Dacă vom juca la fel, sigur vom pierde meciul de sâmbătă. Trebuie să fim mult mai buni și mai atenți. Să punem mai multe probleme și să fim mai buni pe faza defensivă. Cred că acum Nedelcu, Omnoh și Iancu vor juca, iar cu aceștia forța Farului este mult mai mare“, a prefațat Dan Petrescu partida de sâmbătă. Dintre cei trei amintiți de „Bursuc“, Iancu nu va juca totuși, având ruptură musculară.  
 
Farul II, meci împotriva „lanternei roșii“

 
Sâmbătă, 19 martie, are meci oficial și Farul II (antrenori, Sorin Rădoi și Stere Banoti), care se va deplasa la Oltenița, pentru a întâlni ultima clasată din seria a treia a Ligii a 3-a, ACSM Oltenița, în etapa a 17-a a campionatului. Partida este programată de la ora 15.00, când încep și restul partidelor rundei: Recolta Gheorghe Doja - Înainte Modelu, Gloria Albești - FC Voluntari II, CS Afumați - SC Popești Leordeni, Agricola Borcea - CSM Fetești. Cu două etape înaintea finalului sezonului regular, clasamentul arată astfel: 1. CS Afumaţi - 41p, 2. SC Popeşti Leordeni - 34p, 3. Agricola Borcea - 30p, 4. Farul II - 27p, 5. Gloria Albeşti - 25p, 6. FC Voluntari 2 - 22p, 7. Înainte Modelu - 20p, 8. Recolta Gheorghe Doja - 18p, 9. CSM Feteşti - 11p, 10. ACSM Olteniţa - 4p.
 

Convocări la loturile tricolore U-19 și U-18
 
Farul Constanța, dar și Unirea Constanța, au mai mulți jucători convocați la acțiunile următoare ale loturilor naționale Under-19 și Under-18. La U-19, România (selecționer, Adrian Văsîi) va susține în perioada 23 - 29 martie, Turul de Elită din Croația, ultima rundă înainte de Campionatului European. Tricolorii vor întâlni, pe lângă țara gazdă, Georgia și Islanda. De la Farul au fost convocați Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu (fundași), Nicolas Popescu, Ștefan Bodișteanu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Tănasă (mijlocași) și Luca Andronache (atacant), în vreme ce convocatul Unirii este atacantul Andreas Chirițoiu.
 
Selecționata tricoloră U-18 va susține un stagiu de pregătire în Turcia (care va demara pe 20 martie), iar selecționerul Daniel Oprescu a convocat de pe litoral următorii jucători: de la Farul - David Dincă (portar), David Maftei (fundaș), Ștefan Duțu (fundaș); de la Unirea - Alexandru Șuteu (fundaș), Radu Cireșoiu (fundaș), Narcis Lăcătuș (mijlocaș).   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: 1 - Farul Constanța, 2 - captură Youtube CFR Cluj
 
Citește și:
 
„Am avut peste 100 de atacuri“
Farul Constanța produce fotbal, dar păcătuiește în ofensivă. Așa a fost și cu CFR Cluj (GALERIE FOTO)


Farul Constanța
Anunț despre biletele de intrare la meciurile de pe teren propriu din play-off. „Pachet complet, la preț preferențial“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 550

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 641

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 821

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 907

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 823

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1454

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 617

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 899

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 674

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2079

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719