Meci nebun cu CSM Sighişoara! Handbaliştii de la CS Medgidia s-au clasat pe locul cinci la turneul final

 
  • Două victorii şi o înfrângere este bilanţul CS Medgidia la turneul de la Sfântu Gheorghe.

Formaţia masculină de handbal CS Medgidia a susţinut astăzi ultimul meci la turneul final al Diviziei A, întrecere găzduită de Sfântu Gheorghe.

Jucătorii pregătiţi de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga au întâlnit pentru locurile 5-6 CSM Sighişoara, partida încheindu-se cu victoria echipei din judeţul Constanţa după aruncările de la 7 m, scor 35-34!

Panterele au învins astăzi pe CSM Sighișoara, cu scorul 35-34, într-un meci nebun, care s-a decis în urma aruncărilor de la 7 metri.
 
Medgidia a mers cap la cap cu adversara ei, intrând la vestiare cu scorul de 17-17. Ambele echipe au luptat exemplar pentru fiecare gol, ținând aproape scorul pe tabelă până la fluierul final. S-a terminat 30-30 și tensiunea a crescut la maxim la aruncările de la 7 metri. Steaua norocoasă a fost a Medgidiei, care a câștigat cu 35-34.
 
În urma acestei victorii, băieții antrenați Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga se clasează pe locul 5 în clasamentul final.
   
CSM Alexandria și Odorheiu Secuiesc sunt echipele care vor evolua în următorul sezon în Liga Zimbrilor, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
La turneul final, în afară de succesul de azi, CS Medgidia a mai înregistrat o înfrângere şi o victorie: 21-30 (6-12) cu Szejke Odorheiu Secuiesc şi 33-26 (17-14) cu CS Universitatea Craiova.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.