UPDATE Meciul FC Viitorul - Dunărea Călărași, întrerupt din pricina nocturnei, care s-a stins! Victoria le-a revenit oaspeților! (galerie foto)

Meciul de fotbal FC Viitorul - Dunărea Călărași, de astăzi, de la Ovidiu, din etapa întâi a Ligii 1, a fost întrerupt timp de zece minute în repriza a doua, după ce, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, nocturna a cedat, în minutul 64.

În acel moment, scorul era 1-0 pentru oaspeți, grație golului din Honciu din minutul 4, direct din lovitură liberă. La Ovidiu plouă tare, după ce, o bună perioadă, nori amenințători erau deasupra orașului. După zece minute de pauză, instalația de nocturnă a fost repusă în funcțiune, iar partida a putut continua. În continuare plouă însă puternic.

UPDATE 3:

Partida s-a încheiat, Dunărea Călărași, echipă nou-promovată, impunându-se surprinzător cu 1-0 în fieful campioanei României din sezonul 2016/2017! FC Viitorul a jucat cu: V. Cojocaru - Boboc (46 Lima), Țîru, Mladen, De Nouijer - V. Ciobanu (46 Vl. Achim), Băluță, Vână - D. Drăguș, I. Hagi, Voduț (70 A. Pitu). 

UPDATE 2:

În minutul 84, FC Viitorul a rămas în zece jucători, după ce Tudor Băluță a primit al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu pentru un fault.   

UPDATE 1: 

Ploaia s-a oprit la Ovidiu, iar pe cer a apărut un curcubeu. Scorul continuă să fie însă 1-0 pentru Dunărea Călărași, în minutul 81! În minutul 42, Ianis Hagi a ratat un penalty. 
 

Sursa foto: 1 - Digi Sport; 2 - Facebook (Dunărea Călărași)< galerie - FC Viitorul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul, șase partide la rând în Liga 1 fără înfrângere. Următorul meci, cu Dinamo

03 Nov 2020 3162

Acum 12 ani Înainte de FC Viitorul, nocturna de la Iași a creat probleme și la un meci al FC Farul

03 Nov 2020 4072

Liga I, în beznă Rapid - Viitorul 0-0

02 Mar 2015 1671