„Meciul nu se compară cu niciunul de până acum“ Gladiatorii din Tomis se duelează la Constanţa cu Steaua, vicecampioana României (galerie foto)

Meciurile tari de baschet masculin din Grupa Galbenă a Ligii Naţionale revin la Constanţa, în Arena Gladiatorilor! Sâmbătă, 16 martie, de la ora 18.00, BC Athletic întâlneşte Steaua Bucureşti, vicecampioana României, iar gazdele speră să se ridice la înălţimea adversarului şi să reuşească un joc bun.
 
În clasament, Steaua e pe locul trei, cu zece puncte (după patru victorii şi două înfrângeri în şase meciuri), în vreme ce formaţia de pe litoral ocupă poziţia a şasea, cu şase puncte, înregistrând până acum numai eşecuri. „BC Athletic Constanta - Steaua București va fi meciul care va pune față în față Gladiatorii din Tomis și vicecampioana României, într-un joc care nu se poate compară ca intensitate și dificultate cu niciunul de până acum! Dacă vorbim despre BC Athletic, spunem spectacol şi bineînţeles că nu vor lipsi concursurile adresate fanilor“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 

„Toată presiunea e pe ei”     

 
„Băieții sunt foarte montați, își doresc extrem de mult să câștige, se vede la antrenamente. Jucăm cu echipe care au un plus de experiență. Vrem să evoluăm din ce în ce mai bine și cred că spectacolul nu se va lăsa așteptat“, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor principal al BC Athletic. „Mă aștept de la noi să jucăm la un nivel înalt, să fim competitivi și să dăm tot ce e mai bun. Sunt favoriți, iar toată presiunea este pe ei, fapt ce ne permite nouă să intrăm în meci fără foarte multă presiune, poate fi un avantaj pentru noi. Tribunele sunt de partea noastră și sperăm să le facem adversarilor un meci greu. Jucătorii noștri tineri cresc de la meci la meci, ceea ce îmi place“, a spus şi bachetbalistul Brandon Lockhart.
 

Speră să producă surpriza

 
Andrei Talpeş, team managerul BC Athletic, reamrcă faptul că echipa constănţeană pleacă cu şansa a doua, însă, chiar şi aşa, speră să producă surpriza. „Întâlnim vicecampioana României, mă bucură foarte mult faptul că începem din nou să jucăm acasă, după o perioadă în care am jucat numai în deplasare. Pornim cu șansa a doua, însă sperăm să producem o surpriză. În toate meciurile de până acum am fost competitivi. Lumea începe să vină din ce în ce mai mult la sală, ne ajută să creștem. Suntem o echipă care își dorește să crească, suntem una dintre cele mai tinere echipe. Folosim cei mai mulți jucători autohtoni, care chiar joacă și au un rol important în echipă“, a precizat Andrei Talpeş.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschetbalista Alina Podar va juca pentru CSM Constanța în Liga Națională

23 Sep 2022 1688

ZIUA LIVE Andrei Talpeș, directorul Clubului Sportiv Municipal, despre finanțare bogată de la bugetul local și proiectele de dezvoltare (VIDEO)

22 Sep 2022 1531

Baschet Constănțeanca Irina Macovei, premiu special la VMBA Summer Camp 2022. Antrenori de pe litoral, oficiali cu licență FIBA (GALERIE FOTO)

05 Aug 2022 1691

Constănțeanca Alina Șerban, pas important în cariera de antrenor. Aleasă pentru un important program european

27 Jul 2022 1828

Constanța. Baschet Team Athletic și Team SUA, meci amical spectaculos, pentru bucuria copiilor (GALERIE FOTO)

22 Jul 2022 1404

Campionii! Noi medalii și distincții individuale pentru CSU Athletic Neptun Constanța la baschet 3X3 (GALERIE FOTO)

14 Jun 2022 1554

UPDATE Show de baschet 3X3 pe faleza Cazino! Drumul către Campionatul European trece prin Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

04 Jun 2022 1788

Athletic Constanța Gemenii Mihai și Andrei Călințaru, medalie cu echipa și premii individuale la turneul final. „Ne-am dorit mult să câștigăm“

03 Jun 2022 2343

Alexey și Yarik, „doi pitici uriași de 8 și 9 ani“ Copii din Ucraina, oaspeți ai BC Athletic Neptun Constanța. „Au trăit fiecare secundă din meci“ (GALERIE FOTO)

19 May 2022 1700

Constanța Jucătoarea Amira Bou-Chedid și antrenoarea Alina Șerban, victorii cu Naționala U-14 a României la YDF 2022 Kosovo (GALERIE FOTO)

06 May 2022 2663

Gladiatorii din Tomis „Un sezon în care am produs surprize plăcute în Liga Națională, iar lumea a revenit la sală, fără restricții“ (GALERIE FOTO)

02 May 2022 2028

Baschet Campionatele Naționale indoor 3X3, seniori și Under-23, ediția 2022, se vor disputa la Constanța

29 Apr 2022 2013

BC Athletic Neptun Constanța a cedat în duelul cu CSM CSU Oradea

22 Apr 2022 2040

Final dramatic În Campionatul Național Under-18, CSS1 Athletic Constanța a învins BC Athletic în ultima secundă (GALERIE FOTO)

22 Apr 2022 2115

BC Athletic Neptun Constanța Premieră fericită pentru Jakob Lowrance în ultimul meci. A primit cel mai dorit cadou! (GALERIE FOTO)

08 Apr 2022 1815