Medalii de aur pentru Andreea Chiţu și Daniel Natea la Openul european de judo de la Madrid

Andreea Chiţu (CSA Steaua) s-a impus la categoria 52 kg după ce a învins-o în finală pe spaniola Nina Estefania Esteo-Linne. La categoria plus 100 kg, Daniel Natea (CS Dinamo) a cucerit medalia de aur la Openul european de judo de la Madrid, relatează România TV.
 
Andreea Chiţu în vârstă de 30 de ani a bifat prima victorie de la revenirea în competiţii. Judoka de la CSA Steaua se lăsase de sport după Jocurile Olimpice de la Rio. Ea şi-a propus să acumuleze puncte pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Andreea Chiţu e antrenată la lotul României de Florin Bercean. În urmă cu o lună, a ocupat locul 7 la Europenele de la Tel Aviv.

La categoria plus 100 kg, Daniel Natea (CS Dinamo) l-a învins în finală pe Soslan Bostanov din Rusia. Sportivul "tricolor" s-a impus în faţa rusului în două minute şi 30 de secunde, prin ippon, după ce în semifinale, l-a învins pe Irinel Vasile Grigoraş Chelaru, sportiv român care reprezintă Spania. La Jocurile Olimpice din 2016, Daniel Natea s-a oprit în optimile de finală.

Sursă: România TV
Sursă foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.