Medgidia Foşti fotbalişti de la Cimentul şi IMUM, întâlnire emoţionantă. Poezii, minge cu autografe şi nelipsitul meci (galerie foto)

Tradiţionala întâlnire a foştilor fotbalişti juniori ai echipei Cimentul Medgidia, generaţiile 1948 - 1952, s-a desfăşurat şi în acest an, la Medgidia, aşa cum se întâmplă, an de an, din 1994! La această revedere, a 26-a, a foştilor colegi de echipă de la Cimentul, au fost invitaţi şi foşti jucători de la cealaltă celebră echipă a oraşului, IMUM.
 
Anual, în prima sâmbătă a lunii august, la Medgidia, un grup de oameni freamătă de emoţia revederii cu foştii coechipieri de la juniorii Cimentului. Nici în 2019 nu a fost altfel. Întâlnirea a fost, ca de obicei, una extrem de reuşită şi a avut şi câteva momente speciale. Astfel, George Neacşu, fundaş de fier în acea frumoasă echipă de puşti, a prezentat colegilor aflaţi la eveniment tricoul, placheta si mingea primite la împlinirea vârstei de 70 de ani, iar toţi cei prezenţi au oferit autografe pe balon.
 
„A fost un alt moment plin de emoţie, pe lângă celelalte din această frumoasă zi! Respect, George!“, a menţionat unul dintre foştii jucători de atunci, profesorul Valentin Petricală, cel care a avut cel mai lung mandat, 21 de ani (1991 - 2012), la conducerea Clubului Sportiv Şcolar din Medgidia. Tricoul primit de George Neacşu are imprimat un mesaj special, „Nu îmbătrânesc, îmi creşte valoarea“, alături de vârsta fostului fotbalist.
 

Au primit volumul „Aiurea prin viaţă“

 
De asemenea, cei prezenţi la întâlnire au avut parte de o surpriză, George Adrian Bulamaci, fosta extrema dreapta a echipei, „un număr 7 de temut, jucător de mare viteză“ (cum l-a prezentat Valentin Petricală), le-a oferit celor prezenţi ultimul său volum de poezii (din cele 15 titluri ale sale de până acum), „Aiurea prin viaţă“, dar a şi recitat câteva versuri. „Amintirile, poezia şi muzica ne-au făcut o zi minunată! Mulţumim, Adi!“, a punctat Petricală.
 

„Prăfuiţii“ contra „Ruginiţii“

 
Foştii jucători de la IMU Medgidia, invitaţi şi ei la întâlnirea din acest an a celor de la Cimentul, sunt mai mici ca vârstă decât aceştia, dar „cimentiştii“ nu au avut nicio reţinere în a participa la un meci cu ei. Mucaliţi, cei din tribună au „alintat“ cele două formaţii cu „Prăfuiţii“ (Cimentul) şi „Ruginiţii“ (IMUM). De la întâlnire, din tabăra foştilor juniori de la Cimentul, nu a lipsit nici Dumitru Moinescu (fost primar al Medgidiei). „Titi Moinescu, creierul echipei, mijlocaşul cu pase decisive pentru atacanţi, cel care a făcut totul pentru reuşita acestui eveniment. Mulţumim, Titi!”, a precizat Valentin Petricală.
 
Sursa foto: Facebook (Valentin Petricală)
 
Citeşte şi:
 
Generaţiile 1948 - 1952 Foştii juniori ai Cimentului Medgidia s-au revăzut şi în 2018. Din 1994, se întâlnesc an de an! (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

07 Aug, 2019 11:55

Nu cun0sc decat pe dnii Petricala Babone si Moinescu!mi cer scuze!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.