Medgidia. Revedere emoţionantă Foşti juniori de la CSS, IMUM şi Cimentul au participat şi în acest an la Meciul Generaţiilor (galerie foto)

Numeroasele momente frumoase prin care au trecut împreună pe terenul de fotbal i-au unit, ca pe o adevărată familie, pe foştii juniori republicani de la CSS Medgidia, IMUM şi Cimentul Medgidia, din mai multe generaţii, care au rămas prieteni la cataramă şi la ani buni distanţă de când erau jucători activi.
 
De asemenea, a devenit o obişnuinţă ca, anual ori o dată la doi ani, foştii juniori ai Medgidiei să se întâlnească, la final de decembrie, pentru un meci, adevărat duel al generaţiilor, urmat de o petrecere (repriza a treia), la care se deapănă amintiri. Iniţiatorii evenimentului, Rep Noman, Stelian Carabaş şi Marius Manole, din generaţia 1974, au adunat în acest an 30 de persoane (foşti jucători şi antrenorii lor), iar partida a fost găzduită de Sala Sporturilor „Dan Spătaru“ din Medgidia.
 
În afară de cei trei, dintre foştii fotbalişti au fost prezenţi, printre alţii, Cosmin Mocanu, Liviu Ştefan, Daniel Mirică, Cristian Marian Catrina, Viorel Vasile, Cătălin Nazâru, Vali Mîrlea, Cătălin Horneţ, Laurenţiu Anghelescu, Levis Florin Hîj, Emil Nedelcu, Costel Paraschiv, Ciprian Matei sau Marian Manolescu (antrenori, Ştefan Duţu, Eugen Vartic, Izmir Abdulgani şi Aurel Stoian). De la eveniment nu a lipsit un alt fost fotbalist, Sandu Culeafă, invitatul lui Stelian Carabaş şi al lui Cosmin Mocanu.

Golazo Liviu Ştefan şi Izmir Abdulgani

 
„Meciul generaţiilor“ le-a revenit de această dată „tinerilor“, cu 8-4, după ce, acum doi ani, se impuseseră „bătrânii“, scor 6-5. „A fost un eveniment la superlativ, ca de fiecare dată. Deşi se porneşte de la premisa de mişcare şi dezmorţire, jocul se încinge mereu şi devine spectaculos“, a declarat Marian Manolescu. Cele mai admirate goluri au fost cel al lui Liviu Ştefan (şut la vinclu în diagonală, de la jumătatea terenului) şi al lui Izmir Abdulgani (o copie a primei reuşite, dar de la distanţă mai mică faţă de poartă).    
 
Imaginile din galeria foto sunt de la întâlnirea din 2016 a foştilor fotbalişti.    
   
Citeşte şi:
 
Generaţiile 1948 - 1952 Foştii juniori ai Cimentului Medgidia s-au revăzut şi în 2018. Din 1994, se întâlnesc an de an! (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.