UPDATE. Metalul Constanța, mesaj de condoleanțe pentru fotbalistul care a murit la 13 ani, înecat „Nu există cuvinte care să ne poată alina durerea“


• Băiatul juca fotbal de șase ani, la grupa 2007/2008 a clubului, și era atacant.

Clubul Sportiv Metalul Constanța a transmis un mesaj de condoleanțe, în urma decesului băiețelului de 13 ani, înghițit de apele Mării Negre, la Mamaia.

Băiatul era fotbalist la Metalul, la grupa 2007/2008, și juca atacant.


Marea ne-a adus la țărm trupul neînsuflețit al jucătorului nostru, la trei zile după ce a fost înghițit de valuri. Este o mare tragedie când moare un copil atât de curat la suflet, care avea tot viitorul în față.
A făcut primii pași în sportul lui preferat, fotbalul, la Metalul Constanța, pe 1 septembrie 2014. Era un prieten devotat care credea în spiritul de echipă, era un copil ambițios, care muncea mult pentru rezultatele sportive, era motivat să facă performanță și să câștige.
Conducerea, împreună cu toți membrii Asociației Clubului Sportiv, mulțumește celor care s-au implicat în operațiunile de căutare a jucătorului nostru.
Soarele vieții a apus! Vei trăi veșnic în sufletele noastre! Nu există cuvinte care să ne poată alina durerea.
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!, a fost mesajul clubului Metalul.


Această tragedie i-a îndurerat și pe apropiații copilului și ai familiei sale, dar și pe alții, care nu l-au cunoscut, dar au aflat vestea morții.
 

Dumnezeu să te aibă în pază! Și eu am băiețel, știu ce înseamnă pierderea unui copilaș, abia a încălțat și el ghetele și l-a luat
 
Condoleanțe și multă putere părinților, familiei, o durere mare!


Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace!

Cuvintele sunt de prisos! Durerea este foarte mare chiar și pentru noi, care nu l-am cunoscut! Condoleanțe familiei! Este un îngeraș printre îngerii din cer!


Offf! Nu mai pot să mă opresc din plâns!

Condoleanțe și multă, multăa putere părinților! 

Dumnezeu să-l ierte! Drum lin, îngeraș! Putere părinților să treacă peste această durere!

Condoleanțe familiei, odihnește-te în pace, prietene!, au fost câteva dintre mesaje.

UPDATE:

De asemenea, FC Viitorul și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi transmit condoleanțe clubului ACS Metalul Constanța pentru pierderea prematură a sportivului.

Dumnezeu să dea putere familiei îndoliate pentru a trece peste această pierdere. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!, a fost mesajul transmis.

UPDATE:

Înmormântarea va avea loc marți, 30 iunie, de la ora 13.00, la Cimitirul Municipal din Constanța.

Citește și:

Salvatorii nu au mai putut face nimic A fost constatat decesul. Copilul de 13 ani, dispărut în Marea Neagră, la Mamaia a fost găsit (galerie foto+video)

Mesaj de condoleanțe al colectivului Școlii nr. 38, pentru elevul de 13 ani găsit înecat

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.